Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

3D Визуализации

3D Визуализации на къщи

Фотореалистичните и 3D визуализации отдавна са неделима част от  архитектурния проект. Те са особено важни и за инвеститорите, и за крайните клиенти. Знаем това и им отделяме специално внимание.Безплатни фотореалистични снимки – (3 бр.) - и триизмерен модел на сградата получават всички клиенти, които са си поръчали проект за сграда при нас, „Стършанов Aрхитекти“.

 Какво представлява 3D визуализацията

Това е компютърно генерирано, триизмерно изображение на сграда – вече съществуващата или такава, която тепърва ще се строи. 3Dвизуализацията се прави на основата на строителните чертежи и представя обекта максимално подробно и реалистично.

  

Какво Ви предлагаме ние

 

  • 3D визуализация на сградата на схематичен терен или разположена сред реалния терен с всички негови особености.
  • Фотореалистични триизмерни визуализации, приличащи на снимки, направени под определен ъгъл. Те са максимално реалистични, за да добиете представа за това как наистина ще изглежда сградата.
  • Триизмерни модели на сградата, които позволяват на клиента да се „разхожда“ около и вътре в нея. Вярно е, че качеството на самото изображение не е толкова добро, колкото това на 3D визуализациите, но тези модели са особено ценни, защото дават цялостна представа за обекта.
  • 3D визуализации на интериора. Стени, подови настилки, мебели, осветление – в тях е включено всичко до най-малката подробност.
  • При нас можете да поръчате само визуализации, които ще подготвим, след като ни дадете необходимите чертежи.
  • Безплатни фотореалистични снимки (3 бр.) и триизмерен модел на сградата, ако сте възложили на нас да проектираме вашата сграда.

Защо е важно да имате триизмерен модел на сградата с безупречно качество

 

За инвеститори

 

Визуализациите и моделите са най-ефективеният маректингов инструмент, който да използвате при продажба на жилищните и търговски площи във вашата сграда. Особено ако целта ви е да продавате на зелено и няма как да се направят добри снимки на помещенията и сградата отвън.

С помощта на 3D визуализациите и триизмерните модели на сградата вие изкушавате клиента, показвате му как ще изглежда всичко, когато е готово, демонстрирате откритост – грижите се да избере не като си представя нещо несъществуващо, а като го вижда.

 

За крайни клиенти

 

3D визуализациите и триизмерните модели ви позволяват да разгледате бъдещия си дом и да решите дали искате промени на сравнително ранен етап, когато корекциите изискват значително по-малко работа и са все пак по-евтини.

 

За нас, инвеститорите и крайните клиенти

 

По време на работата върху 3D визуализациите ние получаваме информация, която ни помага да вземем адекватни архитектурни и инженерни решения.

 

Екипът на „Стършанов Архитекти“ ви предлага професионалните си услуги – проектиране на сгради,  изработка на 3D визуализации и триизмерни модели. Работим прецизно, бързо, с мисъл за конкретния клиент. Свържете се с нас сега.