Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Проект на къща "Десислава", с.Марково

Описание на проекта

Къща „Десислава” – разкош по поръчка

Създадохме проекта на къща „Десислава” специално за наш клиент, като спазихме неговите изисквания и се съобразихме с особеностите на терена, на който трябваше да я разположим. В двата етажа, в които разгърнахме проекта, сме събрали всичко необходимо за спокоен живот на обитателите на дома.


Къща „Десислава” притежава изчистен дизайн, който обединява в едно хармонично цяло класически и модерни черти – правоъгълни форми, скатен покрив с керамични керемиди, колони, поддържащи терасата и т.н. За фасадата избрахме свежи, топли цветове и декоративни облицовки, които да подчертаят някои от архитектурните елементи и да придадат на фасадата завършен вид.


Сградата е ориентирана така, че входът е на юг, а задните помещения са на север – според възможностите, които предлагаше теренът. Поради тази причина се погрижихме активните помещения да са в предната част на къщата, за да им осигурим максимално количество естествена светлина и топлина.


На първото ниво е разположен двоен гараж с две удобни складови помещения в задната част и топла връзка към жилищната зона. Вдясно от входа на къщата започва голяма, покрита веранда, която опасва половината южна и цялата източна стена. Антрето е просторно и Г-образно, за да може да свързва всички помещения на етажа. Дневната е разположена в по-уютната югоизточна част. Голямата ѝ площ позволява в нея спокойно да се обособят просторна зона за отдих и голяма трапезария – за семейството и за гости. Тя е осветена от два френски прозореца, които водят към верандата и предлагат на обитателите удобството да имат лесен достъп до външна жилищна част.  Кухнята е ситуирана в отделно помещение с два входа – откъм къта за хранене и откъм антрето. Тази структура позволява трапезарията да бъде по-официална и пречи на миризмите от готвенето да се разнасят из цялото помещение, като същевременно е достатъчно удобна за сервиране и отсервиране.


На първото ниво е разположена и спалнята за гости, която може по желание да бъде използвана и като кабинет, библиотека, филмова зала и др. Етажът се обслужва от самостоятелна, комбинирана баня с тоалетна.


До второто ниво се достига по класическо стълбище с площадка, под което сме разположили малък килер. На самия етаж са планирани трите спални, нужни на четиричленното семейство. В южната част са двете еднакви детски спални, които имат излаз на обща тераса. Те са достатъчно големи, за да осигурят необходимото пространство за отдих и занимания както на малки деца, така и на тийнейджъри. В северната част е ситуирана родителската спалня, която разполага със своя собствена тераса. До нея се намира пералното помещение, което също има излаз на терасата за по-голямо удобство на домакинята. Трите спални ползват обща бяна с тоалетна, която е достатъчно голяма, за да посрещне нуждите на всички обитатели.


Ако този проект ви е допаднал, разгледайте и другите ни индивидуални проекти за къщи.

5

Има 5 коментар/а

avatar

Христо Стоянов

4 Юни 2017

Здравейте, интересуваме приложеният проект или подобен на него. Парцел около 400 кв.м. Къща на два етажа около 130 кв.м. на етаж . На първият етаж без спалня , само кухня, трапезария ,хол, баня и тоалетна . На втория четири спални, баня и тоалетна.останалото както на проекта.

avatar

стилиян

16 Сеп. 2017

може ли цена на проекта къща Десислава ?

logo

За подробна информация относно цените ни за проектиране се свържете с нас по телефона или посетете офиса ни в град Пловдив.avatar

Рангел Тотков

1 Окт. 2017

Може ли да получим цена за проекта? С Уважение

logo

Здравейте, проект за  къща с РЗП 270 кв.м струва 5300 лв.avatar

Rashko Ivanov

21 Дек. 2017

Интересува ме каква е цената ка къща Десислава ,каква е цената на плана и каква е процедурата за озаконяване и покупка?

logo

Здравейте къща "Десислава"  изготвена по индивидуален проект и за това няма обявена цена. За подробна информация относно цените за проектиране и получаване на строително разрешение се свържете с нас по телефона или посетете офиса ни в град Пловдив.avatar

Петър Илиев

11 Сеп. 2018

Здравейте, Може ли да ни кажете на каква стойност възлиза построяването на къща "Десислава", точно по този начин, както е в дадения проект?

logo

Здравейте, ние сме архитектурно бюро. Цените на строителство в момента са различни за различните части на Българиа. За максимално точна цена се обърнете към местна строителна фирма.

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

 • Категория Еднофамилни къщи
 • Застроена площ 164 m2
 • РЗП 267 m2
 • Етажи 2
 • Спални 4
 • Стаи 6
 • Балкони/Тераси 1
 • Бани/WC 2
 • Веранди 1
 • Гаражи 2
 • Тип покрив Скатен

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още