Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Готов проект на къща "Елмия"

Описание на проекта

Готов проект на къща „Елмия“ – аристократизмът среща съвремието

Готовият проект на къща „Елмия“ е предназначен за използване от едно семейство – разполага с три спални и просторна, отворена и слънчева дневна. Къщата е свободностояща и е застроена на площ от 101 кв. м, като РЗП е 188 кв. м. Това е достатъчно, за да може всички обитатели да се чувстват добре, да имат достатъчно лично пространство, както и място, където да прекарват времето си заедно и да посрещат гости.


Елегантната визия на къща „Елмия“ постигнахме, като използвахме класически, изчистени линии. Добавихме и няколко впечатляващи елемента – арки над прозорците и френските врати, колони и арки на верандата, корнизи по ръбовете на покрива, допълнителни растери на стъклата. Всички тези детайли създават атмосфера на стара благородническа къща, но са минималистични, в напълно модерен стил и съвпадат със съвременните виждания за архитектура и уют. Светлият цвят на фасадата и белите елементи по нея подчертават красотата на камъка по облицовката, но и подсилват усещането за чистота и аристократизъм.


Отвътре къщата е напълно модерна, с разпределение, което отговаря напълно на съвременния начин на живот. На почти целия първи етаж сме разположили огромна дневна с отворен план, в която се влиза още от входната врата. Така от пръв поглед обитателите имат усещането, че са у дома. Помещението, в което са побрани кухнята, трапезарията и дневната зона, е изцяло отворено, така че е лесно за всички в него да си говорят и да се виждат, каквото и да правят. Огромните френски врати водят към покритата веранда и двора и на практика увеличават жилищното пространство не само визуално, а и реално. Добавихме камина за семеен уют. Това е особено подходяща стая за отглеждане на малки деца, тъй като има достатъчно място за игри, а и родителите могат да ги виждат във всеки един момент. На това ниво сме разположили още голям килер, тоалетна за гости и малко перално помещение под стълбището.

 

На втория етаж сме разположили спалните – една голяма родителска и две по-малки детски. Две от стаите разполагат с излаз към приятен балкон над верандата. Едната спалня може лесно да бъде превърната в гостна, кабинет, фитнес или кино зала, по желание на собствениците. И трите спални се обслужват от обща баня.

 

Ако сте харесали къща „Елмия“, свържете се с нас за подробности. Напомняме, че всеки готов проект за къща подлежи на корекции по ваше желание – може да получи по-големи или по-малки размери, различно разпределение или предназначение на стаите, друга фасада. Целта е една: да ви помогнем да построите дома, който виждате в мечтите си.

 Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Готови проекти
  • Застроена площ 101 m2
  • РЗП 188 m2
  • Етажи 2
  • Спални 3
  • Балкони/Тераси 1
  • Бани/WC 2
  • Веранди 1
  • Цена5300лв.

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още