Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Готов проект на къща "Жаклин"

Описание на проекта

Къща „Жаклин“ - Живот в елегантност и комфорт

„Жаклин“ е готов проект за къща, който съчетава в себе си аристократична елегантност, минималистичен финес и съвременни удобства. Създадохмесвободностояща къща, която може да се постави в средата или в предната част на парцела. Застроена е на 161 кв. м, като РЗП е 280 кв. м. Има четири спални, две тераси, три бани и огромна веранда – всичко необходимо за спокойното и удобно ежедневие на цяло семейство във всеки един сезон от годината.


За екстериора на дома избрахме класическа визия, пречупена през модерните течения. Фасадата е в светли, меки тонове, които съчетахме с бели колони, арки и рамки. Дизайнът на декоративните елементи е максимално изчистен, което придава на цялостната визия на къщата изискана лекота и уют. Тъмният покрив се допълва от тъмния цвят на дограмата и вратите и създава приятен контраст, на фона на който останалите елементи изпъкват още по-приятно.

 

Гостоприемен уют създава и огромната веранда, която започва от входната врата на къщата и опасва почти половината къща, като добавя жилищна площ на откритоза хубавите дни. На практика тя се разпростира около цялата дневна, която сме разположили на първия етаж на дома. Дневната е с голямо, правоъгълно помещение, в което да се поберат всички дневни активности на бъдещото семейство: кухня за готвене, трапезария за сервиране, кът за отдих. Огромни прозорци и френска врата към верандата придават на помещението светлина и гледка, които са жизненоважни за големи пространства.

 

На този етаж планирахме още удобства. До входната врата има просторен склад с допълнителен изход към двора, който може да се използва също като котелно. Под стълбището разположихме малък килер. В края на коридора са тоалетната, както и спалнята за гости, която успешно може да функционира и като кабинет, библиотека, музикална или кино стая, фитнес зала и всякакви други нужди на собствениците.

Вторият етаж е за личната почивка на семейството и съдържа три спални. Родителската има собствена тераса и баня. Двете детски стаи са обслужвани от общ санитарен възел, а на етажа за нуждите на домакинствотоима разположен и самостоятелен дрешник, комбиниран с перално помещение.

 

Не пропускайте да разгледате и останалите ни готови проекти на къщи. И не забравяйте, че ако нещо в проект на къща „Жаклин“ не пасва точно на вижданията и изискванията ви, ние можем да го променим според вашия вкус. Всички готови проекти на къщи могат да се преработят, за да станат по-големи или по-малки, да се сменят предназначенията на помещенията или да се промени разположението им, за да се превърнат в онзи дом, който винаги сте мечтали.

 

7

Има 7 коментар/а

avatar

Емил Витанов

21 Януари 2021

Проявявам интерес към проекта! Бих искал да разбера размерите! Благодаря предварително:)

avatar

Юлиян

30 Януари 2021

Здравейте! Къщата е страхотна, поздравление! Моят въпрос е, какво влиза в цената? Поздрави, Юли

avatar

Ivaylo Pachev

7 Фев. 2021

Колко ще струва строежа?

avatar

Georgi Todorov

11 Фев. 2021

Готов проект на къща "Жаклин" здравейте може ли да получа обобщена КС за този проект за да мога да сметна стройтелните разходи преди да реша да Инвестирам в Проекта

logo

Здравейте, за подробна информация относно къща "Жаклин" се свържете с нас по телефона.avatar

Lyubka asenova

20 Фев. 2021

Цена на целия проект?

avatar

Живко Славов

22 Юни 2021

Здравей те! Възможно ли е същия проект със 4 спални, но РЗП да е до 180 -190 кв м., а ЗП да е до 90 кв.м максимум ? Благодаря!

avatar

Кръстев

25 Окт. 2021

Къщата е хубава. Колко би струвало строителството, ориентировъчно +/- 20% Благодаря предварително

logo

Здравейте, ние сме архитектурно студио и можем да изготвим проект за къщата.

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Готови проекти
  • Застроена площ 161 m2
  • РЗП 280 m2
  • Етажи 2
  • Спални 4
  • Балкони/Тераси 1
  • Бани/WC 3
  • Веранди 1
  • Тип покрив Скатен
  • Цена8400лв.

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още