Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Проект на къща "TUDOR" , гр.Пловдив

Описание на проекта

Къща TUDOR – специално място за специални хора

Създадохме проекта на къща TUDOR за специален за нас човек, така че вложихме в нея не само уменията си, а и сърцето си. Затова сме още по-щастливи, че и този път успяхме да създадем съвършения за поръчителя дом.   


Къща TUDOR разполага с 233 кв. м разгъната застроена площ. Тя е разположена на два етажа в този самостоятелен, еднофамилен дом, в който има място и удобство за всеки един член на семейството. Фасадата на дома е дискретна и семпла, с класически правоъгълни обеми и земни цветове. Керемидените покриви, облицованите с камъни стени и терасите карат къщата да изглежда гостоприемна и уютна. За допълнителен разкош сме планирали стените в приятно бежово, подсилено от тъмнокафяви рамки на прозорците и вратите, както и по ръбовете на къщата – те подчертават линиите и създават дълбочина и хармония на екстериора.


Къща TUDOR има пристроен гараж за един автомобил, зад който е разположено допълнително помещение, подходящо за работилница или склад. То има отделен вход откъм двора за още по-голямо удобство. Самият гараж пък е свързан с коридора на първия етаж, така че обитателите лесно да могат да влизат и излизат от него при нужда.


Първото ниво на къщата се състои от дневна, спалня, санитарен възел и малко перално помещение под стълбището. Г-образната дневна предлага достатъчно пространство за немалък кът за отдих и забавления, голяма кухня с кухненски остров и трапезна маса за много гости. В задната ѝ част е разположена приятна външна веранда с козирка, до която се стига директно от кухненския ъгъл и която дава възможност на семейството да прекарва дълго време на открито в задния си двор. Големите прозорци на три от стените осигуряват много слънчева светлина и правят помещението още по-уютно и приятно за обитаване.


Спалнята за гости е с добри размери и вграден гардероб. Тя лесно може да бъде превърната и в домашен офис, стая за игри, фитнес зала или друго необходимо на семейството. В антрето също има вграден гардероб, който създава още повече удобство, а от входния коридор се стига и до банята за гости, пералното и стълбището за втория етаж.


На второто ниво са разположени двете семейни спални. Те са с еднакви размери, а всяка от тях разполага със собствена тераса и санитарен възел. Така осигурихме на семейството приятни и уединени места за почивка и лични занимания в свободното им време.


 Пожелаваме на нашия приятел много щастливи и уютни дни в къща TUDOR.

 

2

Видео

Има 2 коментар/а

avatar

Velichka

12 Фев. 2020

цена за тази къща до ключ?

logo

Здравейте, ние сме проектантско бюро. За да получите цена за строителство е необходимо да се свържете със строителна фирма.avatar

Todor Karov

22 Март 2020

ОЩЕ ЕДИН КРАСИВ ДОМ! Прекрасен проект. Функционална еднофамилна къща. Напълно удовлетворени са моите желания. Чудесни, отзивчиви, търпеливи, проактивни професионалисти са проектантите изготвили настоящият проект. Спечелихте ме, завинаги! Благодаря Ви, приятели за отношението, за идеите, за възможността да объсждаме заедно всеки детайл в творческа създателна атмосфера, допускайки ме съвсем свобдно да се намесвам в оформянето на идеята. Уважаеми бъдещи клиенти, не се замисляйте да изберете “Стършанов архитекти“ за Ваш проектантски екип! Горещо ги препоръчвам! Сърдечни поздрави! Искрено Ваш. Тодор КаровВашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Еднофамилни къщи
  • Застроена площ 141 m2
  • РЗП 233 m2
  • Етажи 2
  • Спални 3
  • Балкони/Тераси 2
  • Бани/WC 3
  • Веранди 1
  • Гаражи 1
  • Тип покрив Скатен

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още