Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Проект на къща "Велина", с.Голяновци

Описание на проекта

Къща „Велина” – просторен дом за всички и всичко

 

Проектът на къща „Велина” е сътворен по желание на наши клиенти от с. Голяновци. Това е самостоятелна семейна къща с класическа визия и много допълнително пространство за нуждите на обитателите. Къщата има разгъната застроена площ от 379 кв. м, три спални, три бани, двоен гараж и няколко допълнителни, функционални помещения.


Къща „Велина” е двуетажна, с изчистен и ненатрапчив външен вид. Неутралната бежова фасада е украсена единствено от тъмнокафяви ръбове и рамки около прозорците, които подчертават елегантните ѝ форми. Скатният покрив довършва усещането за леко сантиментален уют. Половината къща е опасана от покрита веранда, която е не само красива, но и удобна, и гостоприемна.


В предната част на къщата е разположен двойният гараж с площ 42 кв. м. В задната му част са планирани две допълнителни помещения. По-малкото е самостоятелно и може да се използва за склад или работилница. По-голямото влиза в активното жилищно пространство и има още една врата към антрето на дома. Така играе ролята на топла връзка между гаража и дома, като същевременно може да изпълнява различни функции според желанието на собствениците и да се използва например като ателие, стая за игри, фитнес зала, работилница или голям килер.


Дневната е с отворен план и заема цялата югоизточна част на първия етаж. Тя има площ 48 кв. м, а към нея предвидливо е добавен килер за хранителни продукти. Кухненският кът е поместен в закътана ниша и е достатъчно голям, за да предостави всички удобства по време на готвене. Останалото пространство е разпределено между трапезария и зона за отдих, като и двете са толкова обширни, че да осигурят пълен комфорт и за семейните вечери, и за посрещане на гости. Дневната има огромни прозорци, а по-дългата външна стена е заета от френски врати, които осигуряват много светлина, прекрасна гледка към градината и директен излаз към широката част на Г-образната веранда. Те осигуряват лесен и удобен преход към външната част на дома и допълнително жилищно пространство за почивка, забавления и партита в дните с хубаво време.


На първия етаж е разположен още удобен кабинет, подходящ за работа от дома. Той е достатъчно далеч от дневната, за да осигури изолираност и спокойствие както на работещите, така и на останалите членове на семейството. Разбира се, тук има и малък санитарен възел, който да обслужва семейството и гостите в ежедневието.


Вторият етаж е с класическо разпределение – една родителска спалня и две детски. Всяка от тях има достъп до тераса, за да може обитателите да се наслаждават на гледките към градината си. И трите стаи са със сходни размери – достатъчно големи, за да осигурят място за отдих, хоби и усамотение на членовете на семейството. Родителската спалня разполага със самостоятелна баня и дрешник, което я прави още по-привлекателна. Двете детски стаи се обслужват от обща баня с тоалетна, пред която е разположено самостоятелно перално помещение.


Радваме се, че с проекта на къща „Велина” успяхме отново да осигурим всичко необходимо за удобното и щастливо ежедневие на още едно семейство. Можете да се насладите по-добре на визията на къщата в клипа с анимацията.

 

2

Видео

Има 2 коментар/а

avatar

Митко димитров

12 Окт. 2019

Здравейте!! Интересува ме цената на този проект.

logo

Здравейте, за подробна информация относно цените ни за проектиране се свържете с нас по телефона или посетете офиса ни.

Поздравиavatar

Кремена

5 Януари 2020

Цена за проекта за 360 квадратни метра,

logo

Здравейте, за подробна информация относно цените ни за проектиране е необходимо да се свържете с нас по телефона или да посетите офиса ни.

 

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Еднофамилни къщи
  • Застроена площ 247 m2
  • РЗП 379 m2
  • Етажи 2
  • Спални 3
  • Балкони/Тераси 2
  • Бани/WC 3
  • Веранди 1
  • Гаражи 2
  • Тип покрив Скатен

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още