Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Проект на къща "Милениум", с.Белащица

Описание на проекта

Къща „Милениум” – просто съвършена

 

Създадохме къща „Милениум” специално за наши клиенти, които възнамеряват да я издигнат в с. Белащица. Тя отговаря изцяло на техния вкус, начин на живот и изисквания към личното и общото пространство в един перфектен за тях дом.


Къща „Милениум” е еднофамилна и двуетажна, свободностояща в парцела. В разгънатата ѝ застроена площ от 351 кв. м сме побрали 3 спални, 3 санитарни помещения, тераса и веранда, фитнес зала, два склада и перално помещение.


Фасадата на къщата е изчистена и елегантна, в приятен цвят шампанско, със скатен покрив с тъмни керемиди. Декорацията е изцяло в бяло и е ограничена до рамки около прозорците, колони на верандата и пиластри по ръбовете на къщата с минималистичен дизайн. Цветовата гама и цялостният вид на къщата ѝ придават аристократична лекота.


Разпределението на помещенията в дома е класическо. На първото ниво сме разположили гостната спалня, както и огромна дневна с площ 62 кв. м, която заема повече от половината от етажа. Г-образната ѝ форма позволява кухнята да бъде уютно прибрана в просторната чупка. В съседство с нея има удобен, голям килер за хранителни продукти. Останалата част на стаята може да бъде използвана за хранене, отдих, игри и забавления на цялото семейство. Площта ѝ позволява да се посрещат гости и да се правят големи партита без никакви притеснения. От дневната се излиза на покрита веранда с площ 51 кв. м, която осигурява още повече жилищно пространство и дни и вечери с хубаво време.


За допълнително удобство на обитателите сме разположили на този етаж и вграден гардероб, малка тоалетна за гости, както и голям склад, вмъкнат частично под стълбището.


Вторият етаж посреща личните нужди на членовете на семейството. В източната част сме планирали две големи спални със собствени гардеробни, които имат излаз на обща тераса. В западната са личната фитнес зала и голямата баня, която обслужва и двете спални. Отделно сме планирали и малка тоалетна, както и перално помещение за удобство на домакинята.


Пожелаваме на семейството да прекара много щастливи дни в този съвършен дом.

 

4

Има 4 коментар/а

avatar

Албена

25 Август 2019

Здравейте!Може ли да ми кажете каква е цената на проект на къща "Милениум", с.Белащица!Благодаря

logo

Здравейте, за подробна информация относно цените за проектиране се свържете с нас по телефона.

Поздравиavatar

Мария

26 Дек. 2019

Здравейте!Искам да знам цената на къща ,,Милениум" ,с.Белащица. Поздрави!!!

logo

Здравейте, за подробна информация относно цените ни за проектиране се свържете с нас по телефона или посетете офиса ни.

Поздравиavatar

Кръстева

27 Окт. 2020

Страхотно изработен проект, прекрасен дизайн на фасадата на къщата. Добро разпределение на жилищната площ. Каква е цената на проект на къща "Милениум", с.Белащица! Естественно бих желала ако имате информация да ми кажете фирма, която се занимава със строежа на жилището и евентуална цена за построяването от строителя с материалите? Благодаря!

logo

Здравейте, благодарим за хубавите думи. Свържете се с нас по телефона и ще ви дадем желаната от вас информация относно строителството на къщата.avatar

А.Боянов

31 Януари 2021

Колко ще струва всичко заедно с проекта ? Не искам точна цена, нито искам да разговарям по телефон, просто искам приблизителна цена за всичко.

logo

Здравейте, цената може да варира в доста широки граници в зависимост от локацията на парцела в който ще се извърши строителството. .

 

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Еднофамилни къщи
  • Застроена площ 207 m2
  • РЗП 351 m2
  • Етажи 2
  • Спални 3
  • Балкони/Тераси 1
  • Бани/WC 3
  • Веранди 1
  • Тип покрив Скатен

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още