Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Проект на къща "Лилия", с.Брестник

Описание на проекта

Къща „Лилия“ – индивидуален проект за аристократичен дом

 

Проектът за еднофамилна къща „Лилия“ създадохме за наши клиенти в пловдивското село Брестник. Това е класически двуетажен дом с три спални, три санитарни възела, удобства и много стил. Застроената площ е 119 кв. м, а РЗП на двата етажа е общо 235 кв. м.

 

Архитектурата на дома е хармонично съчетание между класика и модерност. Избрахмескатен покрив с разчупени правоъгълни обеми, които подчертахме с декоративни имитации на колони по външните ъгли. Използвахме истински колони със същия дизайн, които да поддържат козирката над площадката пред входната врата. За да увеличим визуално височината на сградата и да ѝ придадем по-аристократична осанка, очертахме разположените един над друг прозорци в обща рамка. Допълнителен контраст в този елемент създадохме чрезоблицовка от черен мрамор с бели жилки. На фона на основния цвят на фасадата в меко шампанско и белите рамки и колоните създадоха красиви пана, които подчертаха силуета на къщата и ѝ придадоха усещане за лукс и стил.

 

На първия етаж на този индивидуален проект за къща разположихме помещенията, които са най-необходими за деня. Кухнята и трапезарията са съчетани заедно в едно голямо помещение, което е преходно към уединена и уютна дневна с кът за почивка. От трапезарията има изход към просторна задна веранда, която позволява жилищната площ да се увеличи в топлите дни. На това ниво също така е тоалетната за гости, както пералното помещение с отделна врата към двора, което може да бъде превърнато в котелно.

 

Вторият етаж е отреден за спалните на семейството. Родителската спалня е най-голяма от всички, като разполага със собствена баня, гардеробна и тераса. Двете детски стаи са с различни размери, като се обслужват от общ санитарен възел.

 

Благодарим на собствениците за честта да създадем техния дом и им пожелаваме много щастие в него!

 Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Еднофамилни къщи
  • Застроена площ 119 m2
  • РЗП 235 m2
  • Етажи 2
  • Спални 3
  • Балкони/Тераси 1
  • Бани/WC 3
  • Веранди 1
  • Тип покрив Скатен

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още