Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Проект на къща "Даниела", с.Приморци

Описание на проекта

Къща „Даниела” – красота и уют в два етажа

Къща „Даниела” проектирахме за наши клиенти от с. Приморци. В съответствие с техните желания и възможностите за строеж, в крайна сметка сътворихме тази красива, уютна, двуетажна къща, в която семейството ще може да живее спокойно и удобно. Проектът на къща „Даниела” включва 4 спални, 4 бани, веранда, тераса, както и няколко помощни помещения с различни функции.


Къщата има класически външен вид със скатен покрив, изчистени линии, керемидени навеси над верандата и входната площадка. За фасадата сме избрали топли цветове в кафявата гама. Декоративните елементи са разположени на ключови места и създават допълнителна хармония във визията на къщата. Изработени са от два вида фасадни облицовки в различни цветове, които създават усещане за солидност и уют на къщата. Рамките около прозорците подчертават големината им и я правят още по-привлекателна.


Първия етаж на къщата посреща собствениците и гостите с голям вграден гардероб, който изпълнява функцията на портманто. Срещу него са разположени няколко помощни помещения: просторен склад, който може да функционира и като котелно, работилница, ателие или домашен офис; малък килер под стълбището; тоалетна за гости, в преддверието на която е поместено перално помещение. На този етаж е и спалнята за гости, която разполага със собствена  баня и гардеробна, за да осигури максимален комфорт.


В задната част на етажа сме разпрострели голямата дневна с отворен план и площ 55 кв. м. Формата ѝ е Г-образна, което позволява кухнята да бъде поместена в чупката и да остава част от помещението, без да се натрапва пред погледа. В останалото пространство могат да се разположат всички останали зони – за хранене, за отдих, за игри и т.н. Стаята е осветена от огромни прозорци в южната и западната част, които я правят слънчева и топла. Верандата се простира край дневната и в хубавите дни осигурява допълнително жилищно пространство за семейството.


На втория етаж сме разположили трите семейни спални – две по-малки и една по-голяма, предназначена за родителите. Всяка една от тях разполага със своя собствена баня, като основната е с по-голяма площ. Две от спалните имат на разположение малка тераса с изглед към задния двор.

Пожелаваме на новодомците много щастие в тази красива къща.

 

2

Има 2 коментар/а

avatar

Веселин Муев

9 Фев. 2020

Уникална къщичка

avatar

Ismail

10 Август 2020

Цена на проекта ДаниелаВашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Еднофамилни къщи
  • Застроена площ 172 m2
  • РЗП 294 m2
  • Етажи 2
  • Спални 4
  • Бани/WC 4
  • Веранди 1
  • Тип покрив Скатен

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още