Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Проект на къща "Маргарита", гр.Пловдив

Описание на проекта

Къща „Маргарита” – елегантна и различна

 

Къща „Маргарита” е изключително елегантен дом, който създадохме специално за наши клиенти от гр. Пловдив. Тя е прекрасно съчетание между градска и класическа архитектура. В нейните 220 кв. м разгъната застроена площ сме събрали не само необходимите стаи, а и няколко допълнителни, специални помещения по искане на собствениците.


Визията на къща „Маргарита” е изчистена почти до крайност – паралелепипед със скатен покрив, без допълнителни обеми, декорации и игри на цветове по фасадата. Единственото изключение е скатният навес над входната врата, изпълнен в тон с покрива. Той създава класическо усещане за гостоприемност и уют.


Цялата къща е покрита с еднотипна външна облицовка и това, което я спасява от скука, са прекрасните, необичайни прозорци. Огромните френски врати на първото ниво и симетрично разположените ниски прозорци над тях придават хармоничност и чар на къщата.


За сметка на непретенциозния външен вид, вътрешността на къщата предлага неочаквани удобства. В антрето сме разположили вграден гардероб, а към обширната дневна няма врата. В своите почти 46 кв. м това помещение предлага достатъчно пространство за общото време на семейството. Тук е голямата кухня с много шкафове и островче, подходящо за закуска или напитка. В близост до нея има място за дълга маса за семейни трапези и много гости. В другия край сме планирали камина, която да създава допълнителен уют в зоната за отдих и забавления. Тази зона е най-впечатляващата в помещението заради това, че над нея няма втори етаж. Височината ѝ е чак до покрива на къщата и се вижда скосеният таван, който придава още повече чар и усещане за простор.

 

Френските прозорци осигуряват много светлина, както и панорамна гледка към градината. Стълбището към втория етаж също започва от тук.


Но това далеч не е всичко. На първото ниво сме разположили задължителните котелно помещение и тоалетна за гости, но и още няколко екстри за семейството. До входната врата е специалната домашна фитнес зала, а до дневната – личната сауна с предверие, в което има душове и врата към градината. Така собствениците получават дом, в който могат да спортуват и поддържат добрата си форма без затруднения.


Вторият етаж е отделен за спалните помещения. В западната част е разположена родителската спалня, към която има голям дрешник с естествено осветление. В източната част са останалите две спални, които са подходящи както за деца, така и за гости. Банята е обща за етажа, а размерите ѝ са достатъчни, за да позволят поставянето на двойна мивка, вана и душ кабина. Панирали сме и малка ниша за пералнята.


Сигурни сме, че къща „Маргарита” е точно този дом, който клиентите ни пожелаха. Доволни сме, че успяхме още веднъж да направим едно семейство щастливо.

 

1

Има 1 коментар/а

avatar

Симеонов

9 Фев. 2021

В какви граници може да варира построяването на "Маргарита" ?

logo

Здравейте, за подробна информация относно къща "Маргарита" се свържете с нас по телефона.

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Еднофамилни къщи
  • Застроена площ 120 m2
  • РЗП 220 m2
  • Етажи 2
  • Спални 3
  • Бани/WC 3
  • Тип покрив Скатен

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още