Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Проект на къща "Алберо" с.Белащица

Описание на проекта

Къща „Алберо” – класическа едноетажна къща с гараж

 

Къща „Алберо” е персонален проект, създаден за построяване в пловдивското село Белащица. Това е едноетажен семеен дом с разгъната застроена площ 144 кв. м. В тази квадратура сме побрали типично жилище с две спални и гараж. В него обаче сме осигурили пълна функционалност на помещенията и дори няколко необичайни екстри, пожелани от нашите клиенти.


Фасадата на къща „Алберо” е изключително семпла, за да подхожда за размерите ѝ и да запазва добрия стил. Заложихме на скатен покрив в класическо червено, едноцветна фасада в неутрално бежово, цокъл, дограма, врати и рамки около прозорците в кафяво.


Гаражът и входната врата сме разположили в северната част на жилището. Гаражът е за един автомобил, но към него има допълнително помещение, подходящо за склад или малка работилница. В задната му част проектирахме врата към коридора на дома. Така осигурихме удобен, директен преход към вътрешността на къщата.


От входната врата се влиза в приятно антре, достатъчно голямо, за да побере портманто. Веднага до него е вратата към самостоятелна тоалетна, която е удобна не само за гостите, а и за самите собственици.


В югоизточната част на дома сме разположили обширна дневна с отворен план. Със своите близо 37 кв. м тя осигурява достатъчно пространство, в което семейството да прекарва времето си заедно. Тук са широката кухня, трапезарията и просторната зона за отдих. Проектирали сме големи прозорци на южната и източната стена, които да осигуряват достатъчно слънчева светлина. В близост до кухненския кът сме разположили врата, която води към градината. Така семейните обеди и вечери лесно могат да бъдат пренесени на открито в хубавите дни. В дневната ще има и камина, която пък ще внесе уют в зимните месеци.


Двете спални в къща „Алберо” са с почти еднаква големина. Към родителската спалня сме проектирали преходна гардеробна стая, която с лекота да побере дрехите и вещите на стопаните. Детската стая е достатъчно просторна, за да може в нея на воля да се забавлява, да се усамотява и да почива едно дете или юноша.


Банята в жилището е обща и е в близост до спалните. В предверието ѝ сме отделили малко перално помещение за удобство на домакинята.
Проектът на едноетажна къща „Алберо” е типичен пример за това как една не особено голяма къща може да предложи всички удобства за един нормален, спокоен живот. Радваме се, че имаме възможността да създаваме разнообразни по вид и стил проекти и да доставяме удоволствие на клиентите си, независимо от разликите в техните представи и изисквания към бъдещия им дом.

 

1

Има 1 коментар/а

avatar

Миглена

29 Април 2020

Каква е цената на проекта

logo

Здравейте, подробна информация относно цените ни за проектиране може да получите по телефона или в офиса ни.

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Еднофамилни къщи
  • РЗП 144 m2
  • Етажи 1
  • Спални 2
  • Стаи 3
  • Бани/WC 2
  • Гаражи 1
  • Тип покрив Скатен

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още