Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Проект на къща "Александра", с.Царацово

Описание на проекта

Къща „Александра” – мечта за четирима

Този красив проект на къща е създаден специално за наши клиенти. Успяхме да сътворим за тях дом, който отразява визията им за удобство и уют.
Къща „Александра” е еднофамилна, двуетажна и свободностояща в средата на парцела. Разгъната застроена площ е 216 кв. м. В тях влизат гараж, просторна дневна, три спални и складово помещение.


Екстериорът е съвременен и максимално изчистен. В същината си къщата представлява паралелепипед, леко разчупен от част от гаража и малка тераса над него. Тази проста форма подчертахме с актуален бял цвят и тъмни елементи – врати, покрив, колони по терасата и рамки около прозорците. Те допълниха модерната визия и създадоха приятен за окото контраст.


В същото време къщата има класически скатен покрив, който създава усещане за добре познат уют. Пред входната врата сме проектирали приятна, покрита площадка, която да създава удобство в дъждовно и снежно време. Сложихме и големи прозорци, които осигуряват много дневна светлина във всички стаи.


Разпределението на помещенията в дома е класическо – гараж и дневна. Гаражът има топла връзка с антрето. На първото ниво сме поместили и голямо сервизно помещение, което отчасти влиза в свободното пространство под стълбището. То може да се използва за склад, работилница и перално. До него е задължителната тоалетна за гости.


Цялата задна част на етажа е заета от просторна дневна с 45 кв. м площ, отворен план и Г-образна форма. В нея спокойно могат да се разположат обширен кът за почивка и голяма трапезна маса за много гости. Непосредствено до трапезарията е кухнята, която осигурява изобилно място за шкафове, уреди, плотове, както и остров за готвене, закуска или питие. В тази част на стаята сме планирали и френска врата, която води към просторната веранда в задния двор. Отвореността на помещението, голямата площ и близостта на външната част създават предпоставки за ежедневна близост между членовете на семейството, но и за удобно организиране на големи партита с близки и приятели. За допълнителен разкош добавихме и камина, която да прави атмосферата в дома още по-топла и уютна.


Вторият етаж е отделен за личното пространство на членовете на семейството. Тук сме разположили три спални с приблизително еднакви размери. Всяка от тях има собствен дрешник, като родителският е два пъти по-голям от детските. Основната спалня  разполага и с малка тераса с изглед към входа на дома. Банята е една, но е достатъчно голяма, за да поеме нуждите на всички обитатели.


За нас е чест и удоволствие, че отново успяхме да сбъднем една мечта за семейно щастие. Пожелаваме на новодомците много радостни дни под покрива на къща „Александра”.

 

4

Има 4 коментар/а

avatar

Велизар

22 Март 2019

Здравейте какво е общото количество бетон и арматура за цялата къща?

logo

Здравекте, за подробна информация относно проекта е необходимо да посетите офиса ни.avatar

Таня Ризова

9 Август 2019

Каква е цената за тази къща Александра ? В завършен вид .

logo

Здравейте, ние сме проектантско бюро и не можем да ви дадем цени за строителство.avatar

Даниела Пецева

3 Януари 2020

Здравейте,искам да попитам какви са параметрите на къщата? Колко трябва да е лицето на парцела ? Благодаря предварително!

logo

Здравейте, за подробна информация се свържете с нас по телефона или посетете офиса ни.

Поздравиavatar

илиян

17 Ноем. 2020

Здравейте.Къщата ми харесва.Каква е цената?

logo

Здравейте, информация относно цените ни за проектиране може да получите по телефона или в офиса ни в град Пловдив.

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Еднофамилни къщи
  • Застроена площ 108 m2
  • РЗП 216 m2
  • Етажи 2
  • Стаи 4
  • Балкони/Тераси 1
  • Бани/WC 2
  • Гаражи 1
  • Тип покрив Скатен

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още