Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Проект на къща "Ева", с.Марково

Описание на проекта

Къща „Ева” – голям, съвършен дом

 

Къща „Ева” е от нашите индивидуални проекти, които създаваме по специални изисквания на клиентите си. Това е самостоятелна, двуетажна, еднофамилна къща с много удобства и екстри, която ще бъде построена в с. Марково. Разгънатата застроена площ е 350 кв. м, а в тях влизат гараж, четири спални, три бани, просторен балкон и няколко сервизни помещения.


Екстериорът на къща „Ева” е в семпъл, класически стил. Скатен керемиден покрив, правилни линии и обеми и неутрални цветове – това са основните черти на фасадата, които са леко разчупени от декоративни елементи с каменна облицовка около прозорците, цокъла и гаража. Тази непретенциозна, но елегантна визия вдъхва ненатрапчив уют и топлина.


Разпределението на  помещенията следва съвременния  модел и отговаря на модерния начин на живот. Цялата южна част на първото ниво е заета от просторна дневна с площ почти 45 кв. м. Тя предлага условия за всички дневни активности на семейството. Г-образната ѝ форма позволява кухнята да е закътана, но лесно достъпна. В същото време е достатъчно голяма, за да позволи на семейството дори да готви заедно с гостите си. Останалата част от помещението позволява да се постави огромна трапезна маса, както и достатъчно удобни мебели за отдих и забавления. Ъглов прозорец в югоизточната част предлага прекрасна гледка към предния и страничния двор, а от трапезарията се излиза директно на веранда в двора, което улеснява посрещането на гости и изнасянето на семейните вечери на открито в хубаво време.


На този етаж се намира и спалнята за гости, която лесно може да бъде преустроена в кабинет, библиотека, работилница, стая за игра или кино. Има и баня за гости, просторен склад за вещи и малко килерче под високата част на стълбището. Коридорът води и към гаража, който е прилепен към къщата. Така първото ниво на къщата има завършена функционалност и предлага всички удобства, които биха били нужни за спокойното ежедневие на семейството.


На втория етаж са разположени семейните спални. Те са три на брой и имат приблизително еднакви размери. Достатъчно големи са, за да позволят в тях да се побере цялото необходимо обзавеждане за отдих и лични занимания. Тук сме разположили и две бани, които са достъпни от коридора и могат да бъдат разпределени според нуждите на обитателите. Има голям, общ дрешник, както и отделно перално помещение с излаз към предната тераса, която се намира над входната врата. В дъното на коридора е вратата към голямата тераса, разположена върху покрива на гаража. Тя е покрита с пергола и осигурява удобно пространство за забавления и почивка на открито.


Вижте 3D видеото, за направите триизмерна виртуална разходка около къщата и да се насладите по-добре на красотата ѝ.

 

ВидеоВашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Еднофамилни къщи
  • Застроена площ 173 m2
  • РЗП 350 m2
  • Етажи 2
  • Спални 4
  • Стаи 4
  • Балкони/Тераси 2
  • Бани/WC 3
  • Тип покрив Скатен

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още