Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Проект на къща "Даяна" , гр. Пловдив

Описание на проекта

Къща „Даяна” – съвършен дом за голямо семейство

 

Къща „Даяна” е специален проект за наши клиенти в гр. Пловдив. Това е просторен, еднофамилен дом на два етажа с цели пет спални и много удобства.
Сградата е компактна и кокетна, без излишни декорации и помпозност. Почти квадратната ѝ форма разчупихми с няколко допълнителни козирки и тераси и доукрасихме със семпли рамки около прозорците. Избрахме класически керемиден покрив и ненатрапчиви цветове на фасадата. Така създадохме цялостно усещане за непретенциозен уют и топлота.


Пред входната врата планирахме малка площадка с нестандартна форма, над която осигурихме малък, гостоприемен навес. Вратата води към коридор, който свързва помещенията на първото ниво.


Цялата задна половина на етажа е заета голяма дневна с отворен план – помещението, в което семейството да прекарва времето си заедно. Тук разполагат с голяма кухня, трапезария за много гости, просторен кът за отдих, камина и директен излаз към задния двор. Големите прозоци на запад и на юг осигуряват много слънчева светлина и прекрасни гледки към градината.


На този етаж е и основната спалня. Те я снабдена със собствена баня с тоалетна, гардеробна и малка веранда. Така предлага пълен комфорт на родителите в семейството.


Допълнителни помещения тук са пералното, тоалетната за гости и просторния склад, част от който използва пространството под стълбището. Той може да бъде използван и за котелно, работилница или други нужди на обитателите.


Класическо стълбище с площадка води към втория етаж, където са разположени останалите четири спални. Три от тях са с площ около 13 кв. м, напълно достатъчни за почивка и лични занимания както на малко дете, така и на подрастващ юноша. Най-голямата има голям балкон с изглед към градината.

Четвъртата стая е с площ 10 кв. м и е предвидена за кабинет, но може лесно да се превърне в кът за хоби, за игри или в допълнителна спалня. На това ниво са разположени и две санитарни помещения – отделна тоалетна и голяма баня с още една тоалетна. Те обслужват всички спални.

 Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Еднофамилни къщи
  • Застроена площ 116 m2
  • РЗП 217 m2
  • Етажи 2
  • Спални 3
  • Стаи 6
  • Балкони/Тераси 2
  • Бани/WC 4
  • Тип покрив Скатен

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още