Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Проект на къща "Мечта", с.Царацово

Описание на проекта

Къща „Мечта” – сбъднатият дом на едно семейство

Къща „Мечта” е двуетажна еднофамилна къща, която създадохме за наши клиенти от с. Царацово. Тя е свободностояща и е предназначена за строеж в средата на парцела. Има класически външен вид, изграден от правоъгълни обеми, колони и скатен покрив с керемиди. Цветовете, които сме избрали за стените, облицовките и  покрива, създават усещане за изчистен стил и уют.


Домът разполага с дневна с отворен план, четири спални, две бани, балкон и веранда. Просторна предна веранда е разтегната по цялата дължина на къщата, което я прави изключително гостоприемна. От входната вратата се озовавате в коридора, водещ към просторната стая, която обединява кухнята, трапезарията и къта за отдих и развлечения. Тя е снабдена с две големи, плъзгащи стъклени врати, едната от които води към просторната веранда, а другата – към задния двор. Така дневната обединява вътрешността на къщата с външните пространства и създава усещането, че домът продължава и в двора. Допълнителните големи прозорци осигуряват много светлина и правят помещението още по-приятно за обитаване.


На този етаж се на намират банята и тоалетната, както и първата спалня. Тя е с прилични размери и може да се използва за гости, но при желание може да изпълнява и функциите на кабинет, библиотека или място за семейни забавления. В дъното на коридора е стълбището, което отвежда до втория етаж на имота. Под него е вместен голям, удобен килер, който може да се използва като склад за вещи или хранителни продукти.


Най-малката от трите спални на второто ниво е с площ десет квадратни метра и това я прави подходяща за стая на бебе или домашен офис. Точно до нея е и главната спалня, удобно разположена срещу банята. В непосредствена близост е и четвъртата стая, подходяща за подрастващ тийнейджър. Тези две спални използват общ балкон, намиращ се точно над верандата. Целият етаж се обслужва от обща баня с тоалетна.


Ако искате да добиете представа как точно изглежда дом „Мечта” на живо, изгледайте видеото с 3D проекта на къщата.

 

2

Видео

Има 2 коментар/а

avatar

Иван радков

25 Фев. 2019

Интересува ме цената на проекта.Благодаря!

logo

Здравейте, къщата е изготвена по индивидуален проект. За подробна информация относно цените ни за проектиране посетете офиса ни в град Пловдив или се свържете с нас по телефона.avatar

Lyubka Angelova

25 Април 2019

Разкошна, нямам думи. Адмираций на архитекта.

logo

Благодарим ви за милите думи.

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Еднофамилни къщи
  • Застроена площ 121 m2
  • РЗП 203 m2
  • Етажи 2
  • Спални 4
  • Стаи 5
  • Балкони/Тераси 1
  • Бани/WC 2
  • Веранди 1
  • Тип покрив Скатен

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още