Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Готов проект на къща "Симона"

Описание на проекта

Къща “Симона” - за щастливи семейства

Къща “Симона” може да задоволи изискванията и на най-придирчивата домакиня. В нея има достатъчно удобства за безметежно ежедневие, за лесна поддръжка, игри с децата, вечери с приятелите, почивка нощем и дори работа от дома. Ето как изглежда нашият проект за щастливи семейства.

 

Къщата е двуетажна, свободностояща в парцела. Фасадата ѝ е разчупена от еркери, елегантни колони и красива игра с облицовки и бои. Покривът е класически, което подчертава възрожденския архитектурен привкус и прави къщата още по-уютна. В задната ѝ част има покрита с пергола веранда, а над входната врата сме поставили навес, който да предпазва входната площадка от дъжд, сняг и слънце.

 

Антрето е достатъчно широко, за да създава впечатление за простор и гостоприемство. Близо до входа сме планирали голям склад, който може да се използва според нуждите на обитателите. До него има баня с тоалетна, а отсреща е спалнята за гости, която лесно може да се превърне в офис, библиотека, стая за игра, домашно кино или каквото и да е друго. Основната част от етажа е заета от дневната, която сме разположили в задната страна на къщата, за да е на тихо място и да има изглед към двора.

 

Самата дневна се състои от две перпендикулярно свързани помещения. Едното от тях е кухнята, която има и допълнителен, самостоятелен вход откъм антрето. Тя е с площ от цели 12,5 кв. м, което дава възможност да бъде оборудвана с всичко, за което собствениците мечтаят. Другата част на дневната е с двойно предназначение – за трапезария и кът за отдих. Тук сме планирали голям прозорец на едната стена и френски врати на другата, за да осигурим на обитателите директен достъп до просторната веранда към задния двор.

 

Стълбището към втория етаж е класическо, с площадка, а под него сме осигурили още един малък килер.

 

Спазвайки съвременната визия за удобен дом, на втория етаж сме предвидили помещенията от зона нощ. Тук са трите семейни спални, които имат почти еднаква големина. С площ от 15-16 кв. м, всяка една от тях предоставя достатъчно лично пространство, което членовете на семейството да подредят и използват според своите предпочитания. Две от спалните имат собствени малки тераси, като родителската гледа към задния двор, а другата – към входа на къщата. Трите стаи се обслужват от просторна обща баня. На етажа има и отделна тоалетна, както и мокро помещение за удобство в домакинството.

 

Като всеки наш готов проект на къща, този също може да бъде модифициран според вашите лични предпочитания, желания и изисквания. Ако къща “Симона” ви е харесала, не се колебайте да се свържете с нас, за да сбъднем заедно мечтите ви за красив, удобен и уютен дом.

 

3

Има 3 коментар/а

avatar

Иван

20 Август 2018

Здравейте площта на парцела ми е 320 м2. Възможно ли е изграждането на къща, " Симона " на тази площ? Страхотен модел за което ви поздравявам. Чакам вашия отговор.

logo

Здравейте, благодараим ви за хубавите думи.

Без скица-виза няма как да ви кажем  дали къщата се събира в парцела.avatar

Юлия

7 Януари 2020

Моля да ми кажете какви са габаритните размери на къщата, така както е дадена с тези квадратури на помещенията. Благодаря.

logo

Здравейте, за подробна информация относно проекта се свържете с нас по телефона или посетете офиса ни.

 avatar

Андрей Маринов

4 Април 2020

Мога ли да попитам каква е цената на този проект?

logo

Здравейте. цената на проекта е обявена на страницата.

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Готови проекти
  • Застроена площ 103 m2
  • РЗП 212 m2
  • Етажи 2
  • Стаи 5
  • Балкони/Тераси 2
  • Бани/WC 2
  • Веранди 1
  • Тип покрив Скатен
  • Цена4800лв.

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още