Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Готов проект на къща "Ирина"

Описание на проекта

Готов проект за еднофамилно щастие

Къща „Ирина” е семейно бижу, побрано в 162 кв. м. Тя предлага толкова удобства, че със сигурност ще ви допадне.


Външният вид на къщата е изчистен и по-скоро класически – прави стени, правоъгълни обеми, скатен керемиден покрив, големи прозорци, каменен цокъл и семпли цветове по фасадата. Създаден с много естетически усет, екстериорът създава усещането за семеен уют и стабилност. В задната част на къщата не са проектирани прозорци, поради което е по-подходящо да бъде разположена в дъното на парцела. В предната част покривът прелива в приятна закрита площадка пред входната врата.


Входът води в нарочно уширено антре с място за удобен вграден гардероб. Коридорът е прав, а преходът между него и дневната е отворен и широк.


Самата дневна е с площ 40 кв. м и не поставя никакви граници между отделните зони. Така позволява на семейството да бъде заедно през целия ден, както и да кани много гости. Готвене, хранене, отдих, разговори и забавления – има достатъчно място за всичко. Кухнята е разположена по цялата предна стена и прелива в голяма трапезария. В отсрещния ъгъл е просторната зона за почивка, съчетана с уютна камина. Дневната има директен излаз към страничния двор, осигурен от прекрасен френски прозорец. Така преместването на ежедневието отвътре навън и обратно става изключително лесно.


Трите спални са с различни размери. Основната е с площ 20 кв. м, за да може родителите да имат комфортно лично пространство за релаксиране. Снабдена е с лична баня с тоалетна за още по-голямо удобство. Разположена е в задната част на къщата, в съседство с по-малката детска стая. Местоположението и на двете помещения е специално подбрано, за да осигури спокойствие и тишина на обитателите им.


Спалнята за гости е проектирана близо до входа. Тя е голяма колкото детската, но притежава лична баня с тоалетна, за да се осигури пълен комфорт на близките и роднините на семейството. Тя може да бъде използвана и като втора детска, кабинет или библиотека.


Къща „Ирина” притежава още няколко щриха, които допълват функционалността и удобството ѝ – отделна тоалетна със самостоятелен достъп, доста голям килер и специално мокро помещение в близост до родителската спалня.


Ако сте харесали основната идея на този проект, не забравяйте, че той може да бъде преработен в съответствие с вашите желания и нужди. Отделните стаи или дори цялата къща могат да бъдат уголемявани или смалявани, помещенията могат да променят предназначението си, фасадата може да изглежда по различен начин и т.н. Всичко това ще стане лесно и бързо – достатъчно е просто да се свържете с нас, за да разберете как къща „Ирина” може да се превърне в дома на вашето щастие.


Ако пък това не е точно вашият стил, разгледайте и другите ни готови проекти на къщи.

 

 

10

Има 10 коментар/а

avatar

Hristina Rumenova

13 Ноем. 2017

Тази къща много ми хареса. Колко ще струва до ключ?

logo

Здравейте, за подробна иформация относно къщата може да ни потърсите на посочените телефони в секцията контакти.avatar

Венцислава Василева

2 Дек. 2017

Здравейте, Бихте ли ми изпратили информация колко би струвало изграждането на къща по този проект до груб строеж. Благодаря предварително.

logo

Здравейте, ориентировъчна цена за груб строеж е около 200 евро на квадратен метър.avatar

Емилия Асенова

27 Август 2018

Здравейте Колко квадратни метра трябва да е голямо място за строежа на тази къща?

logo

Здравейте, за да построите къща "Ирина" ви е необходимо застроително петно с размери 12.5 м на 15.5 м.avatar

Николов

30 Ноем. 2018

Здравейте, Бихте ли ми казали какво количество бетон, арматура и тухли са необходими за грубия строеж? Благодаря предварително.

logo

Здравейте, подробна информация за проекта може да получите в офиса ни.avatar

Жулиета

2 Март 2019

Здравейте цената реална ли е?

logo

Здравейте, цената на проекта е напълно релана.avatar

ПЕТЯ МАРИНОВА ЯНАКИЕВА

25 Май 2019

МНОГО МИ ХАРЕСВА ПРОЕКТА, АКО МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖА С ВАС!!!!

logo

Здравейте,  с нас може да се свържете на посочените телефони в страницата с контакти.avatar

Павлин

27 Май 2019

Интересува ме цена на проекта при две отделни детски стай малко по големи от зададените но и двете с баня и тоалетна дефакто с 4 спални с бани и талетни

logo

Здравейте, за подробна информация се свържете с нас по телефона или посетете офиса ни.avatar

Пламен Сулаков

30 Юли 2019

Може да се проектира на 120 кв предполагам и да стане с 4 спални и по малка кухня

logo

Здравейте, жаланите от вас промени са възможни.avatar

Аргир Димитров

8 Ноем. 2020

Здравейте. Бих искъл да разгледам готови проекти на едноетажни къщи с три спални а в сайта ви не намирам това което търся.Парцелът е с размери 15м. на 55 м. Заради това ,условието е лицето на къщата да не бъде по гомямо от 9м. Ще съм благодарен ако ми предоставите информация.

logo

Здравейте, имаме подобни проекти, които не сме публикували. За подробна информация се свържете с нас по телефона или посетете офиса ни.avatar

Valentin

21 Фев. 2021

Колко ще ми струва проекта?Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Готови проекти
  • Застроена площ 162 m2
  • РЗП 162 m2
  • Етажи 1
  • Спални 3
  • Стаи 4
  • Бани/WC 3
  • Тип покрив Скатен
  • Цена3900лв.

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още