Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Готов проект на къща "Карина"

Описание на проекта

 

Идеален дом за четирима

Готовият проект на къща "Карина" е създаден специално за четиричленно семейство, но може да бъде използван и от по-голяма или по-малка фамилия. В разгъната застроена площ от 152 кв. м сме вместили всички необходими удобства, както и достатъчно лично пространство за всеки от обитателите.


Къща „Карина” е проектирана на едно ниво. Това изисква достатъчно голям парцел, но пък спестява ежедневното качване и слизане по стълбища. Може да бъде построена в лицевата или средната част на парцела, тъй като е предвидено да има веранда към заден двор и прозорци във всички посоки. Почитателите на съвременния стил ще харесат изчистените линии на екстериора и ефектните рамки край прозорците, които придават оригинален чар на фасадата.


Пред входната врата е планирана малка, покрита площадка. Тя е не само практична, а и създава усещането за гостоприемност и уют. Г-образният коридор, в който се влиза от входа, осигурява функционалността на цялото жилище. Предвидени са достатъчно място за портманто, удобен достъп до санитарните помещения, както и значителна самостоятелност на детските стаи.


Дневната е с отворен план и площ от 43,39 кв. м. Това гарантира изобилно пространство за всички общи ежедневни дейности на семейството – готвене, хранене, забавления, отдих.


Кухнята е разположена в лека Г-образна чупка, като по този начин е отделена визуално от къта за почивка. В стаята има е предвидено и място за камина, която да внася топлина и уют в зимните дни. Големите прозорци на две от стените осигуряват много естествена светлина и прекрасни гледки към двора.  На третата стена френски прозорец води към обширна, покрита веранда в задния двор, която лесно може да се превърне в изнесена навън дневна или трапезария в летните месеци.


Трите спални в къщата са с почти еднакви размери. В тях също са планирани големи прозорци, през които да влиза много слънчева светлина и да се вижда зеленината в двора. Родителската спалня е разположена по-близо до активните части на дома – входа и дневната. Двете детски стаи са ориентирани към задния двор и са разположени в дъното на коридора, което им осигурява самостоятелност и спокойствие. Между спалните са удобно вместени санитарните помещения с отделен достъп: тоалетна за гости; мокро помещение, което може да служи за перално или килер; просторна комбинирана баня с тоалетна, в която има място за вана и душ кабина.


Ако сте харесали проекта, не забравяйте, че можем го коригираме по ваш вкус. Можем да приспособим лична баня към родителската спалня, да сложим втори прозорец на по-голямата детска стая, да уголемим площадката пред входа или верандата, да променим фасадата, площта на някои стаи или на цялата къща. С две думи, можем да направим така, че къща „Карина” да се превърне в дома на мечтите ви.

 

Разгледайте и другите ни готови проекти на едноетажни и двуетажни къщи.

 

 

22

Има 22 коментар/а

avatar

Тони Панева

28 Май 2017

Къщата е много хубава!

avatar

Емилия Миленова

29 Май 2017

Къщата е много хубава. Много ми харесва.

avatar

магдалена

7 Август 2017

Колко струва тази къща с тази площ

avatar

Огняна Мицова

4 Сеп. 2017

Много ми хареса и много искам да разбера колко ще ми струва до ключ

avatar

Стършанов Архитекти

9 Сеп. 2017

Здравейте, ориентировъчна цена за груб строеж (бетон, армировка, тухли и покрив покрит с керемиди) е около 200 евро за квадратен метър.

avatar

Асен

24 Окт. 2017

Много хубава къща!

avatar

Anna-Mariq

18 Ноем. 2017

Здравейте.Къщата е много красива,но искам да попитам дали в тези 3000 лв влиза и конструктивния план.

logo

Здравейте в обявената цена са включени:

 • Архитектурен проект
 • Конструктивен проект с технически констрол
 • Електро проект
 • ВиК проект
 • Енергийна ефективност
 • Оценка за съответствие на енергийната ефективност


avatar

Metodi

8 Януари 2018

Здравейте искам да попитам каква е цаната на тази къща и и дали конструкцията е в тези  3000 лева ?

logo

Здравейте, в обявената цена влиза част строителни конструкции. За подробна информация се свържете с нас по телефона.avatar

Радка

23 Фев. 2018

Здравейте, интересува ме крайната цена на завършен проект на къща "Наталия" и къща "Карина". Ще съм ви благодарна да ми отговорите.

logo

Здравейте, ориентировъчна цена за груб строеж на къщите "Наталия" и "Карина" е 200 евро на квадратен метър.Цената за довършителни работи може да варира в големи граници в зависимост от вида на избраните материали.avatar

Kaloyan

3 Април 2018

Какви са външните размери на къщата, понеже не се виждат на картинките?

logo

Здравейте, точни размери на къщата може да видите при лична среща в офиса ни.avatar

Ибрям Ибрям

19 Август 2018

Здравейте парцела ми е с площ 320 м2. може ли да бъде изпълнен този проект?

logo

Здравейте, без скица-виза не можем да отговорим на въпроса ви.avatar

Zlatkq

10 Март 2019

Колко е цената на тази къща и къде се намира?

logo

Здравейте това е готов проект на еднофамилна къща. Цената на проекта е обяване на страницата.avatar

Елза Бочева

15 Май 2019

Здравейте, интересувам се от проект "Карина". Бихте ли ми казали ориентировъчна цена за груб строеж. Мястото, върху което ще се строи е с размер 630 кв. м напълно равно. В цената на грубият строеж влиза ли фундамента на къщата. Поздрави!

logo

Здравейте, ние сме проектантско бюро и можем да ви дадем единствено цена за изработване на технически проект.avatar

Георги

7 Сеп. 2019

Страхотна къща..колко струва целия проект

logo

Здравейте, за подробна информация относно цените ни за проектиране се свържете с нас по телефона или посетете офиса ни в град Пловдив.

Поздравиavatar

Даниела

28 Дек. 2019

Къща мечта❤

avatar

Цвети

13 Януари 2020

Интересува ме дали работите с фирма, която да построи къщата, тъй като виждам, че вие проектирате? Т.е , можете ли да се ангажирате и с изпълнението " на терен"?

logo

Здравейте, не можем да се ангажираме със строителството на желаната от вас къща. Можем да ви дадем координати на строителни фирми в град Пловдив.avatar

Петър

29 Януари 2020

ПРЕВЪЗХОДНО !

avatar

Валентино Иванов

31 Март 2020

Здравейте... Може ли ориентировъчна цена при завършен строеж с висок клас материали.И цена,ако има мазе с гаражи от долу...поне 2.20 високо

logo

Здравейте, ние сме проектантско бюро. За да получите цена за строителство е необходимо да се свържете със строителна фирма.avatar

Стоян дашев

25 Дек. 2020

Колко квадрата е покрива

logo

Здравейте, подробна информация за проекта може да получите по телефона.avatar

Филип

4 Април 2021

Здравейте!Искам да попитам дали само плана за къщата ли е 3500 лева,и за колко време може да бъде готов този план.

avatar

Филип Дечев

11 Април 2021

Няколко пъти писах за този проект, но не върнахте обратна връзка? Работител ли?

logo

Здравейте, извинете ни за липсата на отговор. Трудно ни е да отговорим на всички запитвания получени в страницата и на електронната поща. Свържете се с нас на телефон 0885826654 и ще се постараем да отговорим на всичките ви въпроси.avatar

Димитър Петров

19 Април 2021

Добрър ден, къде е реализиран този проект и може да се види?

logo

Здравейте, този проект е разлизиран на няколко места в България За подробна информация се свържете с нас по телефона.

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

 • Категория Готови проекти
 • Застроена площ 152 m2
 • РЗП 152 m2
 • Етажи 1
 • Спални 3
 • Стаи 4
 • Бани/WC 2
 • Веранди 1
 • Тип покрив Скатен
 • Цена4500лв.

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още