Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Готов проект на къща "Божана"

Описание на проекта

Приказен проект за къща на два етажа


Къща „Божана” е просторна и светла – такава, каквато трябва да бъде всяка семейна къща. Проектирана е като свободно стояща в предна или средна част на имота. Двата етажа, всеки от които е с площ около 106 кв. м, предоставят много пространство за съвместни забавления и достатъчно кътчета за уединен отдих.


Екстериорът на къщата е модерен и изчистен, изпълнен от правоъгълни обеми, но в същото време достатъчно раздвижен, за да не е скучен. Основните ѝ цветове са неутрални, а оранжевите рамки около прозорците създават елегантен контраст. По предната фасада сме разположили необичайни, но функционални прозорци – един на несиметрично място на стълбището и един ъглов високо под покрива, който обслужва банята на втория етаж. Те са онзи важен детайл, която прави външния вид на къщата оригинален и разчупен.


Първото ниво в проекта на къща „Божана” е предвидено за дневната активност на семейството. Тук сме планирали огромна всекидневна с отворен план – правоъгълно помещение с площ 47,50 кв. м, което позволява да бъде аранжирано по всевъзможни начини в зависимост от ежедневието и вкусовете на домакините. В него могат да се поберат просторна кухня и голяма трапезария, като остава и достатъчно място за отдих и забавления със семейството и гостите. Мястото на камината е избрано така, че да позволява лесно създаване на отоплителна система за цялата къща. Едновременно с това живият огън е видим от всички активни места в помещението. Задната стена на дневната е изцяло заета от удобен френски прозорец, който осигурява прекрасен изглед и изход към задния двор.


На първия етаж е разположена и спалнята за гости, която по ваше желание може да се превърне в кабинет, библиотека, семейна кинозала, стая за игри и т.н. Предвидени са също така санитарен възел с предверие, което се използва като перално помещение, както и малък килер под стълбището.
Широко класическо стълбище води към втория етаж, на който са планирани три големи спални за членовете на семейството. Родителската спалня разполага със собствена тераса, а детските са достатъчно просторни, за да предоставят необходимото място за почивка, игри и хоби занимания. И трите се обслужват от обща баня с вана, душ кабина и тоалетна.


Готовият проект на къща „Божана” може бързо и лесно да бъде преработен, за да е в пълно съответствие с вашия вкус и изисквания. Размерите и предназначението на всяко едно помещение могат да бъдат променени според вашите нужди и начин на живот. В архитектурния план можем да заложим различни строителни материали и вид  на фасадата, защото искаме да създадем лично за вас точно онзи дом, в който ще живеете спокойно и щастливо.
 

Разгледайте галерията ни с готови проекти на къщи

4

Има 4 коментар/а

avatar

Hristina Rumenova

13 Ноем. 2017

Тази къща Божена много ми хареса, моля свъжетесе със мен искам повече информация. Благодаря

logo

Здравейте, за подробна иформация относно къщата може да ни потърсите на посочените телефони в секцията контакти.avatar

Кристина

3 Юни 2018

Може ли да се направи проект с доблиране на къщата за получаване на къщи близнаци? И цената 7900 лева ли ще е?

logo

Здравейте, можем да проектираме къща близнак. За подробна информация се свържете с нас по телефона или посетете офиса ни.

 

 avatar

Кънчева

17 Окт. 2018

Тази къща Божена е чудесна, с какви размери трябва да е парцела върху който може да се построи. Може ли повече информация за покрива. Благодаря Ви предварително.

logo

Здравейте, за подробна информация относно проекта се свържете с нас по телефона или посетете офиса ни.avatar

Ани Мичева

8 Януари 2019

Може ли такъв тип проект но със външни стълби. Благодаря ви предварително.

logo

Здравейте, възможно е да изготвим подобен проект с вънщни стълби.

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Готови проекти
  • Застроена площ 106 m2
  • РЗП 216 m2
  • Етажи 2
  • Спални 4
  • Стаи 5
  • Балкони/Тераси 1
  • Бани/WC 2
  • Тип покрив Скатен
  • Цена5000лв.

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още