Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Проект на къща "Виолета", с.Куртово Конаре

Описание на проекта

Индивидуален проект на класически комфорт

Проектът на къща „Виолета” е създаден специално за наши клиенти. При сътворяването му се съобразихме с възможностите, които предлага парцелът, и с мечтите и бюджета на семейството. Така се получи този комфортен дом, който предлага достатъчно пространство за всякакви семейни дейности, без да е разточително голям.


Къщата е едноетажна, разположена върху площ от 184 кв. м. Стилът е класически, с правоъгълни обеми, големи прозорци и скатен покрив с керамични керемиди. Екстериорът е лишен от екстравагантност, но носи спокойния уют на традицията – къщата е опасана с цокъл от тикли и дървен перваз. Линиите са разчупени от площадка пред входната врата и приятна веранда отзад, но и двете са приютени под покривната конструкция на самата къща. Така се запазва усещането, че този дом съдържа в себе си всичко необходимо за щастлив и безметежен живот. 


Входът е от източната страна и води в коридор, който разделя къщата на две половини – цялата южна част е заета от дневната, а в северната са разположени трите спални помещения. Имахме възможност да ситуираме къщата в средата на парцела и я използвахме, за да осигурим приятни гледки към двора от всяка една от стаите.


Отворената дневна заема 49 кв. м – напълно достатъчни, за да може членовете на фамилията да прекарват дните си заедно. Просторната зона за отдих всъщност е удобна и за семейни забавления. До нея е разположена трапезарията, в която може да се побере голяма маса за всички приятели и роднини. Кухненският кът е прикрит със специално разширение и частична стена. Това го отделя визуално от мястото за почивка и придава на дневната малко по-официален вид. От дневната се преминава към уютната задна веранда, подходяща за топлите месеци. 


Спалните помещения са ориентирани на север и са с различни размери. Могат да бъдат използвани според нуждите на обитателите си – родителска спалня с две детски или родителска с една детска и кабинет/стая за гости. Най-малка е средната стая – единствената, която гледа само на север. Останалите две имат прозорци съответно на изток и запад, за да улавят възможно най-много слънчева светлина.


В къщата има няколко санитарни помещения – голяма обща баня с тоалетна за цялото семейство, отделна тоалетна за гости и малко перално помещение, което може да се използва и като склад. Така осигуряваме допълнителни удобства за домакините и гостите в къщата.


Вече сме сигурни, че сбъднахме мечтата на клиентите ни. Пожелаваме им да прекарат в новия си дом дълги и щастливи дни.


Ако и вие искате да видите сбъднатa мечтата си за нов дом, потърсете ни още сега.

3

Има 3 коментар/а

avatar

мария танева

18 Април 2017

Много е хубава СТРАХОТНА

avatar

НИКОЛАЙ ЙОРДАНОВ

30 Април 2017

MНОГО. МИ ХАРЕСА ТАЗИ КЪЩА. !!! НО БИХ СЕ РАДВАЛ, АКО УСПЕЯ ДА ВИДЯ ВАШ ПОДОБЕН ПРОЕКТ НА КЪЩА, НА КЪМ НЕЯ ДА ИМА И. ПОНЕ ДВА. ГАРАЖА. И. НАВЕСИ ЗА ОЩЕ ДВА. ОТКРИТИ ТАКИВА ПРЕД ТЯХ! !!

avatar

Валентин

24 Сеп. 2019

Да Много е хубава но проектът с два гаражаВашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Еднофамилни къщи
  • Застроена площ 184 m2
  • РЗП 184 m2
  • Етажи 1
  • Спални 3
  • Стаи 4
  • Бани/WC 4
  • Тип покрив Скатен

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още