Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Проект на еднофамилна къща "Бети", с.Лъка

Описание на проекта

Къща "Бети" - перфектният дом

 „Бети” е персонален проект за двуетажна къща, който създадохме по заявка на наш клиент. Тя е еднофамилна, свободностояща и подходяща както за постоянен, така и за ваканционен дом.


Къщата е асиметрична, което я прави уникална и придава особена лекота на визията ѝ. Заради особеностите на парцела е издигната на по-висока от обичайната платформа. Затова пред входа има гостоприемна площадка с няколко стълби, която попада под еркера на втория етаж.


В екстериора заложихме на изчистените линии и минимилизирахме детайлите, за да подчертаем красивите архитектурни елементи: скосения панорамен прозорец, еркера в южния ъгъл, високата веранда. Класическият скатен покрив придава на дома уют, а меките, неутрални цветове по фасадата му го правят топъл и стилен. Тези ефекти сме подсилили с допълнителни цветни рамки около големите прозорци.


Разпределението на помещенията в къща „Бети” е стандартно – дневна и спалня на първия етаж, две спални на втория. Спалнята на партера може да се използва както за гости, така и за кабинет, библиотека или лична стая на някой от членовете на семейството. Тук се намира и банята за гости, както и малко перално помещение под високата част на стълбището.


Използвахме максимално добре ориентацията на парцела и проектирахме дневната в югозападната част на къщата. Тя е под по-ниската част на покрива, така че собствениците ще се радват на висок, скосен таван, както и на огромен панорамен прозорец, който заема цялата южна стена. Така им осигурихме не само красива гледка към градината, а и много слънчева светлина и топлина.


Помещението има Г-образна форма, която осигурява приятно, закътано място за голямата кухня. Тя е свързана с останалите зони в стаята, но не се натрапва и създава усещането за по-голяма формалност на трапезарията. В това пространство са разположени и кът за отдих и семейни забавления, както и голяма маса за хранене. Дневната е с площ почти 38 кв. м, но изглежда още по-просторна заради височината на тавана. Удобна е както за всички активности на семейство, така и за посрещане на много гости. От трапезарията се излиза директно на голяма веранда, като по този начин се улеснява пренасянето на ежедневието на открито в дните с хубаво време. Допълнителен лукс внася камината. Стълбището към горния етаж също започва от тази стая.
На второто ниво сме разположили още две спални с обща баня и тоалетна. Едната от тях е значително по-голяма и разполага със собствена тераса, също обърната на юг.


Къща „Бети” ще бъде построена в с. Лъка, община Поморие. Радваме се, че за пореден път успяхме да създадем уютен и красив дом за нашите клиенти. Пожелаваме им да прекарат в него много щастливи дни.

 

7

Има 7 коментар/а

avatar

Елеонора

6 Май 2017

Прекрасна еднофамилна къща, най-добрата която съм виждала в интернет. Изключителни цветове невероятна визия и страхотна снимка на къщата. Браво, страхотни сте. Продължавайте в същия дух.

avatar

Петя Тодорова

21 Ноем. 2017

Здравейте! Интересуваме се от проекта, ще може ли дапогледнем разпределенията на етажите?

logo

Здравейте, за подробности относно разпределенията се свържете с нас по телефона или посетете офиса ни в град Пловдив.avatar

Мими

5 Март 2018

Красива къща

avatar

Надежда Петканова

30 Март 2018

Уникална къща! Проявявам интерес! Каква е приблизителната стойност на проекта? С поздрав!

logo

Здравейте, за подрообна информация относно къща "Бети" се свържете с нас по телефона или посетете офиса ни в град Пловдив.avatar

Иван Тодоров

28 Ноем. 2020

Привет, Харесва ми този проект на къща Бети,но първо дали е проблем,че ми трябва за град Стара Загора.... и второ...колко е като големина..колко на колко (в метри),за да знач дали въобще ще ми свърши работа.... благодаря предварително

logo

Здравекте, можем да изготвим проекта за всяка една община в България. За подробна информация  се свържете с нас по телефона.avatar

Радослав Вълков

18 Януари 2021

Страхотен план. Много близко до моята идея за мечтан дом. Възможно ли е да се нанесат корекции в този план или трябва изцяло нов проект, и ако е така каква е цената за проектиране на такъв тип дом?

logo

Здравейте, проекта може да бъде променен спрямо вашите изисквания. Можем да ви дадем цена за проектиране след като се запознаем с вашите желания за корекции.avatar

Божко Радославов Божков

12 Май 2021

Здравейте, Каква е цената за проекта за тази къща "Бети"? И какво включва в нея? Възможно ли е да се добави в проекта и басейн? Благодаря предварително и лек ден! :)

logo

Здравейте, продробна информация относно цените ни за проектиране може да получите по телефона или в офиса ни в град Пловдив.

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Еднофамилни къщи
  • Застроена площ 94 m2
  • РЗП 158 m2
  • Етажи 2
  • Спални 3
  • Стаи 4
  • Балкони/Тераси 1
  • Бани/WC 2
  • Веранди 1
  • Тип покрив Скатен

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още