Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Готов проект на къща "Сияна"

Описание на проекта

Три спални за едно семейство

 

Къща „Сияна” е толкова функционална, че веднага ще я поискате, и с такава площ, че да можете да си я позволите. Това я прави изключително подходяща за всяко средностатистическо българско семейство с едно или две деца.


За този проект сме избрали класически външен вид – керемиден скатен покрив, семпли цветове на фасадата, каменен цокъл, акцентни облицовки на колоните и рамки край прозорците. Къщата залага на правоъгълните обеми, но е достатъчно разчупена, за да не е скучна. Предназначена е да бъде свободно стояща и да се разположи в средната или предната част на парцела. 


Пред входната врата има малка площадка с навес, която не само изглежда гостоприемно, но и е изключително удобна при лошо време. Коридорът е Г-образен, за да осигури лесен достъп до всяко помещение и да не се хаби излишно пространство.


Най-близо до входната врата е разположен килер, който може да служи като гардероб за якета и склад за домакински нужди. Срещу него е банята, комбинирана с тоалетна. В този проект тя е единствена за жилището, но е достатъчно голяма, за да поеме всички нужди на обитателите и гостите. Предвидили сме и отделно перално помещение за удобство на домакинството.


Всекидневната, разположена в задния край на къщата, е с площ 33 кв. м. Планът е отворен и предоставя достатъчно място за всички ежедневни активности на семейството. Помещението е Г-образно, за да даде възможност кухненският бокс да бъде изцяло разположен в просторна ниша. Свързващо звено в интериора е зоната за хранене, която се намира на удобно място между къта за отдих и кухнята.

Предвидено е и място за камина, която може не само да придава уют в студените дни, а и да отоплява цялата къща при изграждане на подходяща система. Освен големият прозорец, който допуска много слънчева светлина, в нея е планиран и френски прозорец, който води към кокетна задна веранда за летни активности на открито.


Трите спални са с почти еднакви размери и могат да бъдат разпределени според желанието на обитателите на дома. В нашия вариант родителската спалня гледа към активната предна част на къщата, а детските – в двете странични посоки. Стаите са достатъчно големи, за да осигурят нужното пространство за отдих на родителите и игри за децата. Всяка една от тях разполага с голям прозорец за максимално количество светлина.


Ако този готов проект на къща ви е харесал, но има някои дребни подробности, които бихте искали да бъдат различни, непременно ни се обадете. Планът на къщата би могъл лесно и бързо да бъде преработен така, че да пасне изцяло на вашите нужди и желания. Можем да променим както фасадата, така и вида или големината на помещенията, за да получите мечтания дом.


Разгледайте още от нашите готови проекти на къщи.

 

5

Има 5 коментар/а

avatar

Ивайло

21 Окт. 2017

Здравейте, мен също ме интересува цена до ключ.

logo

Здравейте, ориентировъчна цена за груб строже на къщата е 200 евро за квадратем метър. Цената до ключ зависи от вида и качеството на довършителните работи.avatar

Иван Иванов

28 Август 2018

Интересува ме какво включва грубия строеж ? Примерно включва ли изградени стени с тухли, покрив ?

logo

Здравейте, грубият строеж включва: бетон; армировка; тухли и покрив покрит с керемиди.avatar

Симеон Симеонов

26 Фев. 2019

Здравейте! Искам да попитам какво включва готовия проект? Какви са приблизителните външни размери? И може ли плана да се преизчисли за размери 9 на 12 метра, като се запази броя и разпределението на стаите?

logo

За подробна информация относно размерите на къщата посетете офиса ни в град Пловдив или се свържете с нас по телефона.avatar

Mihail

9 Март 2019

Искам да попитам за цена до ключ и за колко време става в довършен вид?

logo

Здравейте, ние сме проектанско бюро и можем да изготвим проекта за къщата. Относно цена за стоителство е необходимо да се свържете със строителна фирма.avatar

Деян Господинов

2 Юли 2019

Добър ден, уважаеми дами и господа, Имам интерес към този проект на къща ( Сияна ). Искам да си направя бюджет за строителство, затова ако не ви представлява проблем, може ли да ми изпратите количествените сметки по различните видове части? Благодаря Ви, предварително!

logo

Здравейте, за подробна информация относно къщата е необходимо да се свържете с нас по телефона или да посетите офиса ни.ю

Поздрави

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Готови проекти
  • Застроена площ 130 m2
  • РЗП 130 m2
  • Етажи 1
  • Спални 3
  • Стаи 4
  • Бани/WC 2
  • Веранди 1
  • Тип покрив Скатен
  • Цена3500лв.

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още