Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Проект на къща "Ана", с.Крушево

Описание на проекта

Проект на стилна едноетажна къща с две спални.


Къща „Ана“ притежава стила и чара на съвременните, едноетажни жилищни сгради. Организацията на жилищното пространство е подчинена изцяло на функциалността и усета за хармония, в резултат на което върху застроената площ от 114 м², удобствата са съчетани с естетика и уникалност. Формите са изчистени, а пространството е пълноценно усвоено. Допълнителен шик във визията добавят двата ъглови прозореца, симетрично разположени в североизточния и югозападния ъгъл на модерния дом.


Главният вход на сградата е ориентиран на изток. До него се достига през верандата, издигната над нивото на терена, заради високите подпочвени води в региона. Малък коридор осигурява връзката между отделните помещения и разделя активната дневна зона от зоната за отдих.
Двете спални – родителска (14.95м²) и детска (13.69м²) заемат неблагоприятното северно изложение. Меджу тях е разположен санитарният възел, който е общ - баня с тоалетна. В близост да дневната и родителската спалня е разположено перално пемещение.


За кухнята, трапезарията и дневната е предоставена най-голямата площ – 33.37м². Обединеното общо пространство е разпределено между кухненски ъгъл, зона за хранене и по-разгърната зона за отдих. Дневната има директна връзка с обширната веранда, която позволява през топлите месеци зоните за хранене и релакс да бъдат изнесени на открито.


 Сред предимствата на проекта са новите материали, залегнали в спесификацията. За стените са предвидени тухли Poroterm 38N+F Cofmfort, които имат отлични характеристики. Размерите и идеалната геометрия на блокчетата съкращават времето за изграждане на зидовете. С използването им отпада необходимостта от полагане на топлоизолация. Благодарение на шумоизолиращите им качества, протичането на активните процеси в дневната зона не нарушава спокойствието и комфорта в спалните, а цялото жилище остава защитено от външния шум.


За скатния покрив е предвидено покритие с керемиди Topdach Фигаро Делукс. Освен безспорните естетически качества: елегантна форма и разнообразие от цветове, те осигуряват по-добра защита от проникването на вода, дължащо се на подобрената геометрия на страничните улеи. Обработената им, по специален начин, повърхност ги прави по-устойчиви при екстремни климатични условия. Керемидите са изпечени при температура над 1000ºС, което гарантира здравината им и удължава експлоатационния период на покрива.


Отличното качество на материалите и рационалните архитектурни решения са гаранция за безпроблемната експлоатация и повишения комфорт на обитаване на къща „Ана“.

 

Разгледайте галерията ни с готови проекти на къщи

 

9

Има 9 коментар/а

avatar

Красимир Петров

2 Март 2017

Ако е възможно да е със пет спални.

avatar

Георги

21 Март 2017

Изглежда страхотно . Прекрасна къща.

avatar

Nikolay arnaudov

19 Април 2017

Добре изглежда.

avatar

Ерол Нуриев Мустафов

9 Януари 2019

Имали вариант да е с 3 спални

logo

Здравейте, можем да проектираме вариант на подобна къща с три спални.avatar

Деляна Пронева

27 Сеп. 2019

Привет от мен ! Интересуваме крайна цена на проекта плюс изготвяне до ключ? Какъв в срока за изготвянето ? Благодаря .

logo

Здравейте, ние сме проектантско бюро и можем да изготвим единствено проекта за къщата. За подробна информация относно цените ни за проектиране се свържете с нас по телефона или посетете офиса ни.

Поздравиavatar

Филип Неделчев

13 Януари 2020

От скоро следя проектите, живеем в Германия, но искаме да имаме къща в Италия до едно от най-големите езера. Та въпроса ми е. Еднофамилна къща с 2 спални и задължително гараж, може ли да бъде построена, но в Италия. Благодаря за вниманието

logo

Здравейте, ние можем да проектираме къща единствено на територията на България.

 avatar

Силвия Христова

31 Януари 2021

Здравей те харесах една къща искам да се строи във Село Мраморен област Враца до издаване на ключ може ли да се говори за къща или само подготвяте плановете. Благодаря ви предварително!

logo

Здравейте, можем да изработим единствено проект за желаната от вас къща.avatar

София Стойчева

7 Май 2021

Здравейте, каква е стойността на пълната проектна документация на къща Ана? Колко кв.м е верандата и посочено числото от 114 м2 РЗП ли е? Благодаря,

logo

Здравейте, обявената цена е за части: архитектура; строителни конструкции; електро; ВиК; енергийна ефективност + ощенка. Цената на допълнителните проекти се определя в зависимост от местоположението на парцела. За подробна информация се свържете с нас по телефона.avatar

Веска Николово

30 Окт. 2021

Здравейте! Искаме с моят приятел да си купим земя и да построим къща. Харесали сме проект Ана! Прекрасна къща! Интересува ни горе-долу каква е крайната цена от до. Благодаря ви много! Поздрави!

logo

Здравейте, ние сме проектантско бюро и можем да изготвим единствено проект.

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Еднофамилни къщи
  • Застроена площ 114 m2
  • РЗП 114 m2
  • Етажи 1
  • Спални 2
  • Стаи 3
  • Бани/WC 1
  • Веранди 1
  • Тип покрив Скатен

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още