Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Готов проект на къща "Габриела"

Описание на проекта


Предимствата на едноетажните къщи са много. Главното, поради което и повечето хора избират едноетажните пред многоетажните къщи, е това, че не се налага ежедневното многократно катерене и слизане по стълби. Друго предимство на къщите на един етаж е, че само трябва да прекрачите прага на вратата и ще се озовете в своя красив двор.


Проектът, който разглеждате в момента е на едноетажна къща с три спални. Името на тази къща е „Габриела“. Разгънатата ѝ застроена площ е 103 кв.м, което не е никак малко и осигурява достатъчно лично пространство за всеки член на семейството.


В своите 103 кв.м. застроена площ, къщата има три спални, две мокри помещения, коридор и обединени кухня, трапезария и всекидневна. Две от спалните са предвидени за детски стаи, а третата е родителска спалня. В единия от санитарните възли, освен тоалетна има и баня. Предвидено е и още едно помещение, което може да бъде използвано за перално или килер.


Кухненският бокс е обединен с трапезарията и всекидневната, за да може домакинята да не се чувства изолирана, докато приготвя семейната вечеря, а да е заедно с цялото си семейство. Хем готвенето ще ѝ бъде по-приятно, хем може да се възползва от помощта на останалите членове на семейството. От кухнята е предвидено да се излиза на двора.


Покривът на къщата е двускатен, като това спестява доста средства от разходите за материали за дървената конструкция и керемидите. Освен това този тип покриви са максимално опростени и предпоставките за течове при тях са сведени до минимум.


Двускатният покрив на къщата позволява прекрасно усвояване на подпокривното пространство, което посредством тавански стълби може да бъде използвано за килер.


Когато търсите проект на къща с три спални, този на къща „Габриела“ определено не е за подценяване и заслужава вниманието Ви.

 

Разгледайте галерията ни с проекти на къщи

 

8

Има 8 коментар/а

avatar

Йордан

23 Дек. 2016

Прекрасен проект. Изключително красива къща.

avatar

Иглика

16 Януари 2018

Много ми хареса и искам да разбера колко ще ми струва груб строеж.Ако може и цена до ключ.

logo

Здравейте, ориентировъчна цена за груб строеж на подобна къща е около 200 евро на квадратен метър. Цената за строителство до ключ може да варира в широки граници.avatar

Боряна Кантарджиева

17 Фев. 2018

Здравейте, проекта е много хубав искам да питам колко ще струва тази къща до ключ?

logo

Здравейте, ориентировъчна цена за груб строеж на подобна къща е около 200 евро на квадратен метър. Цената за строителство до ключ може да варира в широки граници,  в зависимост от използваните материали.

 avatar

Ивайло

28 Окт. 2018

200 евро грубия строеж какво включва. Труд и материал или само труд

logo

Здравейте, цената е ориентировъчна и включва труд и материали.avatar

Николай Борисов

9 Дек. 2018

Здравейте,колко струва проекта на къщата и може ли да се промени положението на един прозорец и вратата на трапезарията?

logo

Здравейте, цената на проекта е обявена на страницата. Промените които желаете са възможни. За подробна информация се свържете с нас по телефона или посетете офиса ни.avatar

Борислав Драгнев

23 Окт. 2019

Искам да попитам от какви материали е изработена къщата на цена от 200Е/кв.м , някакъв вид лека нострукция или тухли и бетон.

logo

Здравейте, къщата е предвидено да се построи със стоманобетонена носеща конструкция и тухлени стени. Цените за строителство от 200 евро са  ориентировъчни и бяха актуални преди няколко години.

Поздравиavatar

Georg Jekov

17 Август 2020

Здравейте.Искам да попитам какво влиза във цената на проекта като готов проект за тази къща като архитектур,конструкции,ОВиК и тн.?Благодаря хубав ден.

logo

Здравейте, обявената цена вклюва: Архитектура, Конструкции, ЕЕ+ оценка, Електро, ВиК.avatar

Атанас Тошев

5 Януари 2021

Здравейте, Може ли тази къща да се проектира с дървено гредова конструкция и как това би се отразило ценово на поректа. Благодаря

logo

Здравейте, възможно е къщата да се проектира с дървена носеща конструкция. Относно цените ни за проектиране се свържете с нас по телефона.

Поздрави

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Готови проекти
  • Застроена площ 103 m2
  • РЗП 103 m2
  • Етажи 1
  • Спални 3
  • Бани/WC 2
  • Тип покрив Скатен
  • Цена4500лв.

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още