Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Готов проект на къща "Марина"

Описание на проекта

Къща „Марина” - Всичко, от което имате нужда

Класическа и стилна – така изглежда на външен вид къща „Марина”.  Простотата на линиите, непретенциозните цветове и липсата на крещящи декорации по фасадата създават усещането за чистота, а големите, симетрично разположени прозорци внасят приятен за окото порядък. Това е дом, който предлагаме на традиционалистите с вкус към удобството и минимализма.


Готовият проект на къща „Марина” е разгърнат на два жилищни етажа с ясно разпределени функции – първият етаж създава условия за дневна активност, а вторият е за почивка и лично време.


До входната врата е разположен гараж, снабден с топла връзка към антрето на дома. Самото антре е просторно и приветливо и в него има достатъчно място да разположите всички необходими мебели и декорации.


На това ниво е ситуирана просторната дневна с отворен план, която може безпроблемно да бъде използвана от всички членове на семейството едновременно. Има достатъчно място да обособите кът за почивка и забавления, да разположите голяма трапезна маса за всичките си гости и да вградите всички кухненски шкафове и уреди в специална ниша в стената. Къщата е свободностояща в средата на парцела и това дава възможност на трите външни стени на дневната да се поставят големи прозорци, които правят помещението слънчево и уютно през всеки годишен сезон. Предвиден е и пряк достъп до голяма веранда с пергола  - така активността на обитателите може лесно да бъде изнесена навън при подходящо време.


На първия етаж са разположени и тоалетна за гости с преходно мокро помещение, както и голям кабинет, който може лесно да бъде преобразуван в спалня за гости, библиотека или домашна кино зала.


Стълбището е разположено в антрето и така осигурява независим достъп до второто ниво. Там са предвидени три големи спални за всички членове на семейството.


Към родителската спалня са планирани собствен покрит балкон и просторен дрешник, който създава допълнително удобство. Така отпада нуждата от гардероб и в стаята остава повече свободно място за по-голямо легло, малък кът за четене и почивка и др.
Детските стаи са с еднаква площ. Те са големи и светли и всяка от тях може спокойно да бъде обитавана дори от две деца.
Банята, комбинирана с тоалетна, е обща за етажа. В отделно помещение са побрани пералното и още една тоалетна, които улесняват ежедневието на семейството.


Както всички готови проекти на къщи, които предлагаме, този също може да бъде преработен според вашите нужди и изисквания. Можем да променим размерите и предназначението на помещенията, да създадем нов вид на фасадата, да изберем строителни материали според възможностите и желанията ви. Така че ако къща “Марина” ви е харесала, свържете се с нас още сега, за да я превърнем във вашия мечтан дом.

 

3

Има 3 коментар/а

avatar

Марина Гагова

20 Януари 2018

Здравейте! Въпросът ми е; цената от 4500 посочена по долу за квадратен метър ли е ?

logo

Здравейте, цената е за изработване на технически инвестиционен проект.avatar

Катерина К

5 Дек. 2018

Здравейте. Предлагате ли строителство на къщите? Ако не, имате ли партньори за строителството?

logo

Здравейте, не предлагаме строителство, но можем да ви дадем координати на строителни фирми на територията на град Пловдив.avatar

Димитър

28 Януари 2021

А опция с маза има ли? И изчисления за материали и тем подобни включени ли са в проекта

logo

Здравейте, можем да проектираме мазе към къщата. За подробна информация се свържете с нас по телефона или посетете офиса ни.

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

 • Категория Готови проекти
 • Застроена площ 134 m2
 • РЗП 249 m2
 • Етажи 2
 • Спални 4
 • Стаи 5
 • Балкони/Тераси 1
 • Бани/WC 3
 • Веранди 1
 • Гаражи 1
 • Тип покрив Скатен
 • Цена6200лв.

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още