Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Готов проект на къща "Стиляна"

Описание на проекта

Къща “Стиляна” - съвременна елегантност

“Стиляна” е прекрасна еднофамилна къща с плосък покрив и съвременна визия. Изчистените линии, разчупените правоъгълни обеми и модерните елементи по фасадата ѝ придават изисканост и стил. Липсата на видим покрив подчертава допълнително красотата на екстериора, а топлите цветове създават усещане за уют. Особено чаровен е еркерът с колони, който започва от входа и маркира своеобразна пътека към задния двор. Терасата на горния етаж е снабдена с парапет от стъклени пана, а над нея се издига елегантна пергола, която довършва модерния вид на този дом.

 

Къща “Стиляна” е свободностояща и е предназначена за поставяне в средата на парцела. Тя е изключително функционална и готова да посрещне с лекота нуждите на всяко средностатистическо семейство. Разгънатата застроена площ е 195 кв. м, които осигуряват достатъчно пространство както за общи дейности, така и за лични занимания на всеки един от обитателите. Схема на разпределение на етажите е класическа – първото ниво е предназначено за дневната активност, а на второто са стаите за сън и почивка. Всяко едно от помещенията, включително баните, пералното, гардеробната и антрето, е снабдено с прозорец, който осигурява естествено проветрение и слънчева светлина, като спестява разходи по осветлението.

 

Пред входната врата е проектирана гостоприемна площадка, засенчена от еркера. Тя води към просторно входно антре с място за портманто и директен достъп до стълбището. На първото ниво е поместена голяма дневна с отворен план, която съвместява кухнята, трапезарията и къта за отдих и забавления. Тя обхваща половината от етажа и има изглед към три страни от двора. В задната й част са планирани две приятни удобства: камина, която да създава уют в студените зимни дни, и френска врата за директен достъп към повдигната задна веранда, която лесно се превръща в допълнителна жилищна площ през лятото.

 

На първия етаж са проектирани и голяма баня с тоалетна, както и обширно перално помещение, което може да поеме функциите и на килер. Под стълбището е проектиран допълнителен склад за домакински нужди. Самото стълбище е класическо, зидано, с площадка и голям прозорец, който осигурява дневна светлина.

 

Вторият етаж е зает от три семейни спални с различни размери. Двете по-големи помещения са предвидени за детски стаи. Родителската спалня е по-малка, но пък разполага с просторна гардеробна, както и собствена тераса. Етажът се обслужва от обща баня с тоалетна, вмъкната на удобно разстояние от всички врати.  

 

“Стиляна” е готов проект на къща, който лесно може да бъде преработен и дооформен според вашите лични желания и нужди. Можем да променяме площи и предназначение на помещения, да променим екстериора, да добавяме нови или да прекрояваме съществуващи стаи. Ако тази къща ви харесва, обадете ни се!

 Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Готови проекти
  • Застроена площ 95 m2
  • РЗП 195 m2
  • Етажи 2
  • Спални 3
  • Стаи 4
  • Балкони/Тераси 1
  • Бани/WC 2
  • Тип покрив Плосък
  • Цена4800лв.

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още