Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Проект на ритуален дом "Касиопея"

Описание на проекта

   В обемно - пространственото решение е търсен динамичен, обобщен, модерен и нестандартен за този тип сгради облик. Доминира четлива конструкция, изведена извън обема. Около сградата и над площадното пространство са предвидени сенници, завъртащи се спрямо светлината, които създават единството на двата обема и обогатяват пластичното въздействие на сградата. Основна роля във възприемането играе степенуването на покритията – плът, стъкло, маркирана плът (сенници), и липсата на плът (между изнесените колони).
   По отношение на материалите конструкцията е метална, а фасадното оформление е от стъкло, като пред по- голямата част от фасадната повърхнина са предвидени слънцезащитни пана. В унисон с функцията си отвън сградата е ажурна, бяла, лека. Паркът развит в околното пространство спомага за пълноценното функциониране на комплекса за радостни ритуали.

 Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Обществени сгради
  • Застроена площ 1547 m2
  • РЗП 1547 m2
  • Етажи 1

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още