Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Готов проект на къща "Емилия"

Описание на проекта

Готов проект за къща, подходяща за работа от дома 

 

Създадохме готовия проект на къща „Емилия” специално за семейства, в които единият или двамата родители работят от дома си. В разгънатата площ от 178 кв. м побрахме всичко необходимо за успешното съчетаване на работата и семейния живот.


Къщата е проектирана на два етажа и следва модерния олекотен стил. Фасадата е непретенциозна и залага на изчистени линии и опростени форми. Архитектурните елементи сме подчертали с рамки около прозорците и различни облицовки на някои ключови места, които внасят цветен акцент и богатство в екстериора. Като цяло сме избрали слънчеви цветове, защото имахме желанието да създадем усещане за спокойствие и топлина за обитателите на къщата. 


Входната врата води към просторно антре с естествена светлина и място за закачалка/гардероб. Най-близо е разположен кабинетът – така работещите членове на семейството могат да бъдат отделени от домашния шум и в същото време да приемат партньори и клиенти, без да смущават ежедневния ритъм на семейството. 


На първото ниво е разположена и дневната с отворен план, която комбинира кът за отдих, трапезария и кухня в едно общо правоъгълно помещение. Площта ѝ е 29 кв. м и за да е максимално слънчева, сме предвидили огромни прозорци по три от стените. Идеята за разпределението, която сме предложили, никак не е задължителна и вие можете да преподредите местата на зоните, както намерите за добре. В дъното сме проектирали френски прозорец, който води директно в задния двор и осигурява лесно пренасяне на дейностите на открито през летните месеци.


Между кабинета и дневната сме разположили просторно перално помещение, както и баня с тоалетна, която може да се използва и от семейството, и от гостите. На същия етаж има и малък килер, който сме вместили под стълбището.


Самото стълбище е широко и класическо, с големи прозорци и площадка между етажите. То води към просторен коридор на втория етаж, който разделя трите спални помещения едно от друго.  В него сме предвидили място за голям, допълнителен гардероб, който можете да използвате като своеобразен склад за вещи или дрехи.


Родителската спалня предлага възможност да обособите малък кът за четене или почивка. Тя е снабдена с голям дрешник с прозорец, както и със собствена тераса. Естествената светлината, която влиза през многото прозорци, я прави слънчева и уютна и създава всички условия за пълно релаксиране.


Срещу основната спалня са разположени и двете детски стаи, които са с приблизително еднакви размери. Те също имат свои тераси, за да може обитателите им да разполагат със свое лично местенце на открито и да се наслаждават на гледките наоколо. 


Банята тук е комбинирана с тоалетна и е обща за етажа. Достатъчно голяма е, за да може да вместите в нея вана и душ кабина.


Ако къща „Емилия” е близо до вашите изисквания и мечти, не забравяйте – можем да променим всички дреболии, които не ви допадат, като започнем от площта, минем през разпределението и стигнем до вида на фасадата. Накрая ще превърнем този примерен проект в жадуван дом, в който ще живеете и работите спокойно и щастливо.


Разбира се, можем да ви предложим още много прекрасни идеи в нашата галерия с готови проекти на къщи. 

4

Има 4 коментар/а

avatar

Гергана

23 Ноем. 2016

Красиво...

avatar

Мустафа

5 Фев. 2017

Много ми хареса вашият проект.

avatar

Илияна

6 Дек. 2018

Здравейте много ми харесва къщата това ли е цената на къщата

logo

Здравейте, обявената цена е цената за изработване на технически проект на къщата.avatar

Веселина Филипова

30 Окт. 2021

Здравейте вие заемате ли се с изпълнението на проекта?Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Готови проекти
  • Застроена площ 85 m2
  • РЗП 178 m2
  • Етажи 2
  • Спални 4
  • Стаи 5
  • Бани/WC 2
  • Тип покрив Скатен
  • Цена4500лв.

Сподели

Последно в Блога

9 грешки в обзавеждането на спалнята

Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано? Леглото… още