Къща Нора

Къща „Нора“ – готов проект за красив дом

 „Нора“ е готов проект на къща, който можете да получите на по-ниска цена в сравнение с индивидуалните проекти. Това е модерна, уютна и функционална сграда с перфектна визия, която лесно можете да превърнете в дома, който винаги сте искали.


Къща „Нора“ е със застроена площ от 173 кв. м и РЗП 290 кв. м. Това е достатъчно място за голямо семейство, което обича да посреща много гости, но и да има лично пространство за всеки един от членовете си. Изключително удобен е също така за работа от вкъщи, за хора с хоби или спортни интереси, тъй като разполага с удобни помещения за офис, кабинет или работилница.


Външният вид на къщата е класически, но със съвременни детайли. Правоъгълните форми са подчертани от семплата колонада на верандата и от допълнителните елементи по ъглите. Контрастът между светлия цвят на фасадата и каменните облицовки допълва изисканата визия. Покривът е скатен, а прозорците – достатъчно големи, за да направят дома слънчев и светъл дори в най-мрачните дни.


Първи етаж


Първият етаж в този проект на къща е отделен за дневните активности на обитателите. Огромната дневна комбинира в себе си трапезария и зона за отдих. Преходът към кухнята е отворен, но самата тя е поместена във визуално отделена зона. Тя е доста голямаи позволява не само за приготвяне на храна от няколко души наведнъж, но и обособяването на кът за закуска. Всички стаи имат изглед към голямата покрита веранда, която прелива плавно към външното жилищно пространство.


В другата половина на етажа са разположени две големи стаи, едната от които има допълнителен вход откъм градината. Те могат да се превърнат във всичко необходимо за семейството – спалня за гости, кабинет за един или двама, голям склад, работилница, офис с отделен вход за посещения, фитнес зала, стая за игри, домашно кино и др. Банята за гости също е тук, а до втория етаж се стига по двураменна стълба.


Втори етаж


На втория етаж сме разположили три семейни спални с две тераси, две пълноценни бани, самостоятелен дрешник и малко мокро помещение. На показаните скици всяко едно помещение е с отделен вход и може да се използва от всички, но тъй като това е готов проект, той може да претърпи промени по вкуса на новите си собственици. Те могат да получат родителска спалня със собствена баня и/или дрешник или други подходящи за начина им на живот помещения.


Напомняме, че по желание на клиента в готовите проекти за къщи могат да се нанасят доста изменения, свързани с квадратура, разпределение, фасада и др. Ако къща „Нора“ ви е харесала, но имате нужда от някои промени в нея, свържете се с нас, за да ги уточним.

 

Детайли

  • 173 m2
  • 290 m2
  • 2
  • 4
  • 3
  • 1
  • Скатен
  • 7,300лв

Вашият коементар

* Задължителни полета.

Коментарът Ви ще бъде публикуван след като бъде одобрен.
Предоставената от Вас лични дани не се предоставя на трети лица.

Подобни проекти

Готови проекти
5,400лв
РЗП 85m2
Готови проекти
4,500лв
РЗП 86m2

Търсите мечтаният дом?

Ние ще ви помогнем да сбъднете мечтата си!