Къща Лея

Къща „Лея“ – минималистична визия за максимум удобство

„Лея“ е готов проект за къщата на модерния човек –минималистична и семпла, със съвременна визия и функционалност, но излъчваща топлина и уют. Това е перфектният дом за всяко семейство, което харесва изчистените линии, но има нужда от всички удобства за щастлив и спокоен живот.
Къща „Лея“ е предназначена да стои самостоятелно в парцела, за да осигури нужното усамотение на собствениците си. Двата етажа са с обща застроена площ 235 кв. м, като съдържат гараж, дневна с отворен план, три спални и две бани.


Екстериор


Фасадата на къща „Лея“ е в тон с модерните минималистични тенденции, които носят лек индустриален полъх. Това е сграда с плосък покрив, с правоъгълни обеми, разположени по разчупен начин, и семпла фасада. Белите издадени ръбове подчертават линиите и правите ъгли, като в същото време дават възможност за проектиране на красиво, вградено осветление около дома. Черната дограма на огромните прозорци дава нужния контраст, а стъклените парапети на балконите кореспондират с прозорците, но и допълват съвременното излъчване. Но визията е смекчена от облицовка в топъл дървесен цвят, която едновременно придава дълбочина на екстериора и добавя природен елемент за перфектен баланс с останалите индустриални детайли.


Първи етаж


Първият етаж в този готов проект на къща е типичен за начина на живот днес. Оставихме място за гараж за един автомобил, който снабдихме с удобна топла връзка към антрето на дома. Добавихме и преходен малък склад, който води към задния двор и позволява да се използва по много различни начини – за съхранение на сезонни вещи, велосипеди или мотоциклети, градински инструменти или мебели. По желание на клиентите тя може да се превърне и в малка работилница за хоби дейности.


Основната част от първия етаж е отделена за просторна дневна с площ почти 56 кв. м. Тя е разположена в задната част на дома, за да осигури уединение и комфорт на семейството. Дневната е с отворен план и съчетава в себе си кът за отдих,трапезария, кухня и дори малък килер под стълбището. Необичайната ѝ форма дава възможност тук да се създаде разчупен интериорен дизайн с ясно обособени зони и достатъчно пространство както за уютни семейните вечери, така и за големи партита с много приятели.


На част от изображенията можете да видите как професионален интериорен дизайнер би обзавел тази дневна. Тези проекти ще ви помогнат да си представите пространството, визията и начина на живот, който можете да имате в тази страхотна къща.
На този етаж разположихме също тоалетна за гости и малко мокро помещение за истинско удобство.


Втори етаж


Вторият етаж е побрал в себе си три просторни спални за всички членове на семейството. Те имат приблизително еднакви размери, като двете от тях разполагат със собствени тераси. Големите прозорци внасят много дневна светлина, а площта от около 18 кв. м на всяка от тях дава достатъчно пространство за почивка и лични занимания на родителите и децата. Трите спални се обслужват от обща баня.
Напомняме, че „Лея“ е готов проект на къща, който можете да получите на по-ниска цена. Освен това, готовите проекти на къщи подлежат на малки корекции по ваше желание.

 

Можем да променим размерите, разпределението или фасадата, за да претворим проекта според вашите мечти, нужди и вкусове. Просто ни се обадете, за да го обсъдим.

 

 

Детайли

  • 126 m2
  • 235 m2
  • 2
  • 3
  • 2
  • 7,000лв

Видео

Вашият коементар

* Задължителни полета.

Коментарът Ви ще бъде публикуван след като бъде одобрен.
Предоставената от Вас лични дани не се предоставя на трети лица.

Подобни проекти

Готови проекти
5,400лв
РЗП 85m2
Готови проекти
4,500лв
РЗП 86m2

Търсите мечтаният дом?

Ние ще ви помогнем да сбъднете мечтата си!