Къща Деси

Къща „Деси“ – усещане за лукс в ежедневието

 

Проектът на къща „Деси“ сътворихме с много внимание към детайлите: нашите клиенти искаха да се наслаждават на дом, който не само има стилна визия, но и условия за прекрасен стил на живот. Къщата ще бъде построена в пловдивското село Марково и беше съобразена изцяло с изискванията и желанията на семейството, което ни се довери. А ние се погрижихме да имат всички нужни удобства за своето ежедневие, комбинирани с приятна доза усещане за лукс.


Къща „Деси“ е еднофамилна, двуетажна, свободностояща и с басейн. Формите на сградата са класически и изчистени, като основен акцент сапросторна покрита веранда и тераса с красиви колонади. Точно пред тях е планиран голям басейн, на който семейството да се наслаждава в горещите дни. Фасадата е в стилно бяло, а големите прозорци и акцентираните колони ѝ придават лекота и елегантност. По ръбовете на покривите над верандата и терасата сме разположили дискретно вградено осветление, което е не само удобно, но и придава на цялата къща луксозен и елегантен вид.


Разпределението на стаите в този проект на къща е класическо за съвременния начин на живот. Над половината от първия етаж е отделен за огромна дневна, в която се влиза директно от антре с вградени гардероби. Тя съчетава кухня, трапезария и кът за отдих. Формата ѝ е Г-образна, което позволява ясно обособяване на трите зони, като в същото време те продължават да са заедно в просторната стая. Има място за кухня с много шкафове и голям кухненски остров, която сме планирали в предната част на къщата. Зоната за почивка насочихме към верандата и басейна, за да разполага с приятна гледка и лесно да се превръща в част от градинското парти.


В задната част на дневната има врата към вътрешен коридор, в който планирахме двураменна стълба към втория етаж, тоалетна за гости и спалня със собствена гардеробна. Спалнята също има излаз към верандата, което позволява да се използва от родителите или от гостите. Един кът от първия етаж оставихме за склад с вход откъм градината, където могат да се складират градински инструменти или други вещи на семейството.


Вторият етаж в този проект отделихме за семейните спални – достатъчно големи, за да осигурят място за почивката и личните нужди на обитателите. Те са две на брой, като всяка притежава собствена баня и гардеробна. И двете имат излаз на голямата покрита тераса, която гледа към басейна.


Пожелаваме на новодомците прекрасни дни в новия им дом. А на вас напомняме, че всеки един индивидуален проект за къща е сътворен със специално внимание и грижа, за да създава уют и да следва личния стил на семействата, които ще го ползват.

 

Детайли

  • 155 m2
  • 264 m2
  • 2
  • 3
  • 1
  • 3
  • 1
  • Скатен

Вашият коементар

* Задължителни полета.

Коментарът Ви ще бъде публикуван след като бъде одобрен.
Предоставената от Вас лични дани не се предоставя на трети лица.

Подобни проекти

Еднофамилни къщи
РЗП 207m2
Еднофамилни къщи
РЗП 164m2

Търсите мечтаният дом?

Ние ще ви помогнем да сбъднете мечтата си!