Къща Аврора

Къща „Аврора“ - Слънчев дом с басейн

Индивидуалният проект на къща „Аврора“ създадохме за наши клиенти от гр. Пловдив. Тя е слънчева, елегантна и уютна, точно както собствениците ѝ пожелаха. Къщата е свободностояща, еднофамилна и двуетажна, с площ 163 кв. м и РЗП 275 кв. м. В тях разположихме всички желания на семейството – 3 спални, 3 бани, гараж, веранда и още няколко помещения, които да обслужват нуждите на домакинството.


Къща „Аврора“ има класическа и семпла визия – два етажа, правоъгълни обеми, скатен покрив. Топлият жълт цвят на фасадата обаче създава усещане за уют, мекота и вечно лятно настроение. Добавихме декоративни бели колони по всички външни ъгли, които направиха екстериора по-елегантен и фин и подчертаха ведрото му излъчване. В предната част разположихме гаража, който е част от къщата, има малък склад за вещи и е естествено осветен от няколко прозореца. В задния двор има семпъл, елегантен басейн, в съседство с просторна, покрита веранда.


Разпределението на стаите в къща „Аврора“ е създадено така, че да отговаря на нуждите на съвременното семейство. Пред входа на дома има малка, покрита площадка, която пази от лошо време, а и придава още по-гостоприемен вид на дома. В задната, южна част на първото ниво разположихме голяма комбинирана дневна, която съчетава зоната за отдих и забавления на семейството и трапезарията. Кухненският бокс нанесохме в преходно помещение, за да оставим стаята свободна от миризмите при готвене и малко по-официална при посрещане на гости. Дневната заема цялата задна част на етажа и има удобно южно изложение, което позволява винаги да е светла и топла. Проектирахме големи прозорци и френска врата към верандата, за да позволим на светлината да проникне във всяка част на голямото помещение.


По желание на домакините, на този етаж разположихме и перално помещение, през което се достига до банята за гости, малък килер под стълбището, както и доста голям склад, който всъщност може да се превърне в домашен офис, фитнес зала или друго необходимо на семейството помещение. Антрето е просторно и има врата директно към гаража, както и достатъчно място за голям, вграден гардероб.
Вторият етаж предлага три спални за всички членове на семейството. Родителската спалня е най-просторна, като разполага със собствен санитарен възел и тераса с гледка към предната част на къщата. Двете по-малки спални се обслужват от обща баня с тоалетна. Към етажа има и малък дрешник, достъпен от коридора.


За нас е чест и радост, че имахме възможността да създадем този прекрасен дом. Пожелаваме на новодомците да живеят в него дълго, спокойно и щастливо.

 

Детайли

 • 163 m2
 • 275 m2
 • 2
 • 4
 • 1
 • 3
 • 1
 • 1
 • Скатен

2 Коментара

 • Бейтюл Зюлкер
  Jun 3, 2020

  Здравейте, Интересувам се от този проект и искам да попитам за оферта. Също така дали е възможно да се добави още една спаля на вторият етаж, общо четири спални. Благодаря предварително! Поздрави, Бейтюл Зюлкер

  • arhitekti.bg
   Jun 4, 2020

   Здравейте, възможно е да променим проекта спрямо вашите изисквания. За подробна информация се свържете с нас на 0885 826654,

Вашият коементар

* Задължителни полета.

Коментарът Ви ще бъде публикуван след като бъде одобрен.
Предоставената от Вас лични дани не се предоставя на трети лица.

Подобни проекти

Еднофамилни къщи
РЗП 207m2
Еднофамилни къщи
РЗП 164m2

Търсите мечтаният дом?

Ние ще ви помогнем да сбъднете мечтата си!