Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Архитект в Пловдив

Архитекти Пловдив

Архитектурно студио „Стършанов Архитекти“ стартира своята дейност през 2010 година в град Пловдив. Архитектурното студио е основано от архитект Елена Стършанова и бързо привлича вниманието на клиенти, които имат нужда от добре проектирани, стилни, функционални сгради, построени качествено и в срок.

 

Основната част от екипа ни включва архитекти с опит и висока професионална етика. Заедно с тях работят над 15 проектанта  в различни области – геодезисти, ВиК инженери, електроинженери, ОВК инженери и др. Това ни позволява да предложим на клиентите си комплексно обслужване, да ги улесним и да гарантираме, че сградите, които създаваме за тях са безупречни. Специализирани сме  в проектирането и строителството на еднофамилни къщи и многофамилни жилищни сгради, промишлени  и обществени сгради. Разгледайте портфолиото ни. Предлагаме ви и готови проекти на къщи, между които да изберете вашия. Те са създадени от лицензирани проектанти с пълна проектантска правоспособност и могат да бъдат модифицирани според вашите нужди и изисквания. Избирайки архитектурно студио „Стършанов Архитекти“, вие работите с добри проектанти, които съзнават отговорността на професията си и ще проектират и построят за вас функционална, здрава, красива сграда.   

 

При нас получавате

 

  • Това, което искате – сграда, отговаряща на вашите нужди и желания. Отделяме необходимото време, за да разберем как точно си я представяте, какви функции ще изпълнява, какви са особеностите на вашия начин на живот. След това ви предлагаме варианти и възможности, представяме ви идейни проекти. Винаги търсим баланса между удобство и естетика, за да проектираме вашата уникална сграда.
  • Отговор на всеки ваш въпрос в процеса на работа. Знаем колко е важно да се чувствате спокойни, че всичко ще бъде направено така, както го искате. Наясно сме, че ви е необходимо да обсъдите с нас множество въпроси, за да сте сигурни, че работата върви по план. Затова сме на ваше разположение по всяко време, включително и в събота и неделя. На линия сме за разговор по скайп, вайбър или по телефона във всеки един момент, в който искате да обсъдим нещо по вашия проект.
  • Спазени срокове. При проектирането и строежа на една сграда сроковете са от съществено значение. Всяко забавяне значи загуба на средства и провалени планове, както за клиента, така и за нас. Бъдете спокойни, спазваме определените предварително срокове.

Архитектурно студио „Стършанов Архитекти“  е известно сред клиенти, партньори и колеги, като архитектурно студио, в което работят добри професионалисти с висока работна етика. Ние се грижим за нашите клиенти. Ако имате нужда от нова сграда, ще я проектираме и построим за вас.