Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Готови проекти на метални халета

Металните халета са практично, бързо и икономично решение за складове, цехове, търговски сгради, автосервизи и изложбени зали. Но това не са единствените причини клиентите ни да ги предпочитат. Този тип конструкции са с лесен монтаж. Поддръжката им не е скъпа, а експлоатационният им живот е дълъг.

 

Проектите на халета с метална конструкция са два основни вида

  • хале с ригел – „ригел“ е стоманена греда, на коятото се закрепват напречните греди (столици) от конструкцията. Този вид халета са с полегат покрив и имат възможност за надстрояване. Отличават се с функционален обем, добър външен вид и ниска цена.
  • Хале с ферма - „ферма“ се нарича конструкция, при която отделните елементи се свързват ставно. Халетата с ферма са с по-нисък просвет от тези с ригел.

  

Какво ви предлагаме

 

Готови проекти на метални конструкции – каталогът ни е огромен. Основна цел при всички разработки е да се намери постигне стабилност и здравина на конструкциите при максимална икономия на стомана. Предложенията ни  са разработени от проектанти – специалисти в областта, които не допускат компромиси. Екипът ни съзнава отговорността, която носи и проектите са прецизни, а халетата – с гарантирана сигурност.
Спестяваме ви от 20 до 30 процента стомана, сравнено с масовите халета.

 

   Какво трябва да направя, ако имам нужда от метално хале

  • Помислете какъв тип хале ви трябва, какъв е идеалният модел, който ще ви свърши работа, искате ли да има допълнителни екстри, какви функции точно ще изпълнява. Ако не сте наясно с детайлите, не се притеснявайте – ние ще ви помогнем.
  • Свържете се с нас. Ние ще ви предложим варианти, които са най-подходящи за вашите цели. Моделът на всяко едно хале може да се промени, допълни, развие според вашите нужди.

  

Защо да си поръчам  проект на метално хале от "Стършанов Архитекти"

  • Пеститите от 20 до 30 процента от теглото на металната конструкция.
  • Изгодно ви е като цена, срок и качество.
  • Работите с екип изготвил над 500 проекта за халета.

В "Стършанов Архитекти" ви предлагаме отлични решения при проектиране на индустриални, обществени и жилищни сгради. Някои от тях са готови. Други изготвяме специално за вас, според вашите желания.

 

Свържете се с нас, за да обсъдим от какво имате нужда и как ще ви бъдем полезни.