Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0885 826 654

Какво да очакваме от добрия архитект

Професионализмът е важен!


След като вече научихте как да познаете добрия архитект , време е да ви разкажем и какво да очаквате от него. Както вече знаете, качеството на неговата работа е от изключително значение не само за цялостната визия, но и за здравината и функционалността на вашия дом.


На първо място добрият архитект ще отдели достатъчно време и ще ви изслуша внимателно. Той е наясно, че вашият дом е важен за вас и че вие имате свои собствени предпочитания към стила, фасадата, квадратурата, вида и разпределението на помещенията и т.н. Затова добрият архитект ще ви разпита за желанията ви, ще прецени възможностите на парцела и ще ви обясни колко от вашите представи могат да бъдат реализирани и как да компенсирате останалите.

 

Отвореност и идейност
След като ви изслуша, архитектът ще трябва да създаде лично ваш дом, който да е различен от останалите, да е съобразен с вашите нужди и изисквания, да е красив и функционален. Обичайният архитект има свой собствен стил, в който вписва вашите желания. Добрият архитект е изцяло отворен към вас и има купища идеи, съобразени с вашия вкус. И все пак, когато капризите ви са невъзможни за изпълнение или недостатъчно функционални, той ще използва своите знания и умения, за да ви даде подходяща алтернатива.

 

Отзивчивост
Повечето архитекти включват в цената си определен брой корекции по идейния план. Добрият професионалист обаче е пълен с идеи и ще работи за вас дотогава, докато наистина харесате къщата. Той приема вашия дом като своя мисия и ще създаде толкова варианти, колкото е нужно, за да го направи съвършен.

 

Достъпност
Добрият архитект е лесен за намиране и използва всички средства за комуникация - телефон, електронна поща, вайбър, скайп, за да бъде наистина близо до вас винаги, когато имате нужда.

 

Реалистични визуализации
Добрият архитект може да направи реалистични фотовизуализации, с които да ви представи вашия нов дом. Така ще ви накара да осъзнаете дали наистина ще е толкова удобен и хубав, колкото си го представяте.

 

3D модел на къщата
Освен фотографски визуализации, добрият архитект ще ви предложи и триизмерен модел на вашия дом. Така ще можете да направите реалистична виртуална разходка около къщата и в нея, да почувствате пространството, големината на стаите, функционалността на разпределението и т.н.

 

Професионализъм
Освен да бъде идеен художник, добрият архитект има и сериозни строителни познания. Той ще създаде изпипан архитектурен проект, в който ще опише всички подробности по отношение на строежа, електроинсталацията, водоснабдяването, енергийната ефективност, безопасността. Ще изготви количествена сметка на нужните материали, която ще ви помогне да получите реални оферти от строителите.

 

Отговорност
Добрият архитект е отговорен. Той ще се постарая да спази сроковете, които е обещал. Ще създаде изрядна документация, в която са предвидени всички необходими части. Ще се погрижи всяка една подробност да бъде обмислена и описана, за да предотврати проблемите при строителството.

 

Цена
Добрият архитект не винаги е най-скъпият - той харесва работата си и иска да бъде достъпен за клиентите си. Но не е и най-евтиният, защото цени труда и усилията, които влага в сбъдването на мечтите ви.  

 

Ако не вярвате, че има такъв архитект, свържете се с нас . Ще ви посрещнем и ще ви подарим безплатна консултация за вашия бъдещ дом.

 

 Вашият коментар

Коментарът Ви ще бъде публикуван след одобрение на администратора.
Имейл адреса не се показва в уеб сайта.