Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0887 499 002

Проект на къща "Екатерина", гр.Куклен

Описание на проекта

Къща “Екатерина” - изискана класика


Проектът на къща “Екатерина” е създаден специално според изискванията на наши клиенти. Това е еднофамилна, двуетажна, свободностояща къща, която предлага на обитателите си разгъната застроена площ от 132 кв. м.

 

Екстериорът на дома е изключително изчистен. Кубичната форма е допълнена с класически елементи като скатен покрив, керемидена козирка над входната врата и декоративни елементи по ръбовете, които напомнят зидани стълбове. Светлите тонове, които сме избрали за фасадата, я правят още по-изискана. Въпреки това за сградата са предвидени изцяло модерни строителни материали, които ѝ придават осъвременена визия.

 

Първото ниво е предвидено изцяло за дневната активност на семейството. Входът е ориентиран в по-неблагоприятната северозападна част на къщата. В антрето е предвидено място за голям вграден гардероб, който успешно може да изпълнява функцията и на килер, а под стълбището сме вместили тоалетна за гости.

 

Цялата югоизточна част е заета от огромна дневна, която съвместява трапезарията и къта за отдих. Така даваме възможност помещението да е винаги добре осветено и с приятна температура. Огромна френска врата осигурява панорамна гледка и директен достъп към задния двор. За допълнителен уют сме предвидили и място за камина. Кухнята е отделена в преходно помещение, за да даде възможност дневната да е по-официална и удобна за посрещане на гости.

 

На второто ниво са разположени две просторни семейни спални с южно и югоизточно изложение. Те са достатъчно големи, за да осигурят лично пространство за почивка, хоби и развлечения на един или двама обитатели едновременно. Обслужват се от голяма обща баня с тоалетна. До нея сме предвидили мокро помещение с допълнителен преходен килер, който със сигурност ще бъде удобен за домакинството.

 

Пожелаваме на собствениците на къща “Екатерина” да бъдат истински щастливи в новия си дом. А ако този проект и нашият стил ви харесват, свържете се с нас и ни разкажете за вашата къща-мечта. Ние с удоволствие ще я превърнем в реалност.

 Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Еднофамилни къщи
  • Застроена площ 68 m2
  • РЗП 132 m2
  • Етажи 2
  • Спални 2
  • Стаи 5
  • Бани/WC 2
  • Тип покрив Скатен

Сподели

Последно в Блога

Една баня за две спални – мисия възможна!

Личната баня за двете деца Банята, която се намира между две спални и ги обслужва едновременно, е известна по света и като баня тип „Джак и… още