Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0887 499 002

Готов проект на къща "Жасмин"

Описание на проекта

Къща „Жасмин” - уют за двама

Готовият проект на къща „Жасмин” е подходящ за двойки, които искат да имат повече време и средства за себе си. Разгънатата ѝ застроена площ е 65 кв. м и това я прави евтина както за проектиране, така и за построяване. В същото време къщата предлага всички удобства за едно добре организирано ежедневие, а поддръжката ѝ е лесна и изисква минимални разходи. Може да бъде използвана за целогодишно обитаване и ако мечтата ви е да имате малка къщичка за двама, то този проект е създаден за вас. Но на практика той е мултифункционален и се надяваме, че лесно ще си преставите „Жасмин” като прекрасна, комфортна вила на любимото ви място. 


Външният вид на къщата е напълно класически – скатен покрив с керамични керемидита площадка пред входната врата, правоъгълни, леко разчупени обеми. Фасадата е изчистена, декорирана само с каменен цокъл и красиви елементи по ръбовете, които я правят уютна като детска рисунка. Проектирана е като свободностояща, но е възможно да бъде преустроена и за строеж на калкан.


Входната врата води към малко антре, което едновременно свързва и разделя помещенията в къщата. Има място за закачалка или гардероб за антре. Вдясно е разположена дневната, която е с отворен план и е предназначена за всички дневни дейности – готвене, хранене и отдих. За кухнята сме предвидили лека чупка в стената, така че да изглежда като вградена и да не нарушава хармонията на стаята. Трапезарията е точно до нея, а в срещуположния ъгъл сме предвидили къта за почивка. Помещението е уютно и приветливо предимно заради прозорците, които са разположени в три посоки и позволяват на слънцето да го осветява през целия ден. Има по един голям прозорец на две от външните стени, а на третата – висока двойна врата, която води към задния двор. Вратата е близо до кухнята, така че ако имате подходящи мебели за градина, ще ви е удобно да пренесете ежедневието си навън през топлите дни. 


Разбира се, в проект на къща с такива размери може да има само една спалня, но тя е достатъчно просторна, за да побере двойното ви легло и голям гардероб. Проектирали сме я така, че да не е преходна, за да осигурим нужното лично пространство на всеки от обитателите на дома. Банята е комбинирана с тоалетна и също е достъпна от антрето.


Напомняме ви, че всеки един от готовите проекти на къщи  може да бъде променен според вашите изисквания и нужди. Можем да преработим големината на цялата къща или на отделните помещения, да подменим предназначението им, да създадем нова визия на фасадата и да планираме различни строителни материали. Вие трябва да направите само едно – да ни се обадите  и да ни разкажете за дома на мечтите си.Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Готови проекти
  • Застроена площ 65 m2
  • РЗП 65 m2
  • Етажи 1
  • Спални 1
  • Стаи 2
  • Бани/WC 1
  • Тип покрив Скатен
  • Цена1900лв.

Сподели

Последно в Блога

Една баня за две спални – мисия възможна!

Личната баня за двете деца Банята, която се намира между две спални и ги обслужва едновременно, е известна по света и като баня тип „Джак и… още