Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0887 499 002

Готов проект на къща "Габриела"

Описание на проекта


Предимствата на едноетажните къщи са много. Главното, поради което и повечето хора избират едноетажните пред многоетажните къщи, е това, че не се налага ежедневното многократно катерене и слизане по стълби. Друго предимство на къщите на един етаж е, че само трябва да прекрачите прага на вратата и ще се озовете в своя красив двор.


Проектът, който разглеждате в момента е на едноетажна къща с три спални. Името на тази къща е „Габриела“. Разгънатата ѝ застроена площ е 103 кв.м, което не е никак малко и осигурява достатъчно лично пространство за всеки член на семейството.


В своите 103 кв.м. застроена площ, къщата има три спални, две мокри помещения, коридор и обединени кухня, трапезария и всекидневна. Две от спалните са предвидени за детски стаи, а третата е родителска спалня. В единия от санитарните възли, освен тоалетна има и баня. Предвидено е и още едно помещение, което може да бъде използвано за перално или килер.


Кухненският бокс е обединен с трапезарията и всекидневната, за да може домакинята да не се чувства изолирана, докато приготвя семейната вечеря, а да е заедно с цялото си семейство. Хем готвенето ще ѝ бъде по-приятно, хем може да се възползва от помощта на останалите членове на семейството. От кухнята е предвидено да се излиза на двора.


Покривът на къщата е двускатен, като това спестява доста средства от разходите за материали за дървената конструкция и керемидите. Освен това този тип покриви са максимално опростени и предпоставките за течове при тях са сведени до минимум.


Двускатният покрив на къщата позволява прекрасно усвояване на подпокривното пространство, което посредством тавански стълби може да бъде използвано за килер.


Когато търсите проект на къща с три спални, този на къща „Габриела“ определено не е за подценяване и заслужава вниманието Ви.

 

Разгледайте галерията ни с проекти на къщи

 

9687 2

Има 2 коментар/а

avatar

Йордан

23 Дек. 2016

Прекрасен проект. Изключително красива къща.

avatar

Иглика

16 Януари 2018

Много ми хареса и искам да разбера колко ще ми струва груб строеж.Ако може и цена до ключ.

logo

Здравейте, ориентировъчна цена за груб строеж на подобна къща е около 200 евро на квадратен метър. Цената за строителство до ключ може да варира в широки граници.

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Готови проекти
  • Застроена площ 103 m2
  • РЗП 103 m2
  • Етажи 1
  • Спални 3
  • Бани/WC 2
  • Тип покрив Скатен
  • Цена2500лв.

Сподели

Анкета

В едноетажна или двуетажна къща искате да живеете?


Последно в Блога

Камина на дърва – разкош или грижа

Плюсове и минуси на живия огън   Горяща камина, пукащи дърва, чаша вино и сняг зад прозореца – сигурни сме, че много от вас мечтаят… още