Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам
0887 499 002

Готов проект на къща "Дияна"

Описание на проекта

Търсите ли готов проект на едноетажна къща с три спални и веранда?

Проект на къща "Дияна" е точно такъв.

 

Предимствата му са много – завършена визия, която предлага една цялостна и универсална представа за къщата. Той е и решение, спестяващо време и усилия в търсене на  „точното“ разположение на различните помещения. И разбира се, всички нужни за отлично функциониращ дом елементи.

  

Когато разглеждате проекта, не забравяйте, че той създадени така, че да не бъде просто ефектнен, а и максимално ефективен. Или казано с други думи – впечатляващият  проект на къща "Дияна"  може да създаде онази първоначална представа за това, как да изглежда вашият нов дом, която винаги сте търсили. Съвсем естествено, тук говорим за илюстративно разположение на помещенията. Вие имате пълната свобода да „композирате“ бъдещият си дом, а нашият екип е на разположение с професионални съвети и насоки.    
            
Проект на къща „Дияна“ е с РЗП 142 кв.м., включва 3 спални, два санитарни възела, дневна с кухня и покрита веранда. Разположен на един етаж, той е чудесно предложение за еднофамилна къща, която съчетава на уют и достатъчно пространство за спокойни мигове с близките хора. Покритата веранда дава възможност за приятно прекарване на открито и е място за фамилни празници, обеди, вечери или сутрешно кафе. Скатният покрив придава елегантна визия на бъдещата къща, като в същото време цялостният проект е изработен напълно според концепцията на крайградската вила.
    
Архитектурният проект е само началото на процеса на реализиране на вашата мечтана къща. Той обаче е от изключителна важност и неговата прецизност е в основата на успешното стартиране на строителството.

 

Нашите проекти са  професионално предложение към бъдещите клиенти и началото на едно сътудничесто, целящо да изгради стилно и функционално жилище.  

 

Разгледайте другите ни проекти на едноетажни къщи. 

 

Свържете се с нас на посочените контакти. Очакваме ви!

33218 9

Има 9 коментар/а

avatar

Светослав Илиев

17 Ноем. 2016

Здравейте, Интересува ме приблизителната цена на къща "Дияна" без обзавеждане. Поздрави, С.Илиев

avatar

Иван Стефанов

18 Ноем. 2016

Търсих проект за точно такава къща. Едноетажна с три спални и веранда. Страхотен проект. Ще ви се обадя другата седмица.

avatar

Marina Gemdjian

5 Фев. 2017

Здравейте! Къща " Дияна" е просто къща мечта! Наистина ли цената е 2550 лв. Защото притежавам ранчо извън града и бих желала да построя тази симпатична функционална къща Благодаря!

avatar

Хантов

7 Август 2017

Здравейте, Интересува ме цената без обзавеждане и има ли детайли, които се заплащат допълнително. Ако има, бихте ли ми изпратили точно описание и ценоразпис? Поздрави!

avatar

николай илиев

8 Август 2017

Здравейте, Интересува ме крайната цена на това бижу - от основата до покрива с всички съпътстващи разходи, такси и т.н. Включено ли е В и К и ел.инсталация и други такива. Благодаря Ви предварително.

avatar

ГАЛИН МИТЕВ

8 Сеп. 2017

Здравейте, Интересува ме каква ще е приблизителната цена на къщата- без обзавеждането. Също така какъв е материала използван за стените Благодаря предварително.

avatar

Стършанов Архитекти

9 Сеп. 2017

Здравейте, къща "Дияна" е предвидено да се изгради със стоманобетонена конструкция и туклени стени. Ориентировъчна цена за груб строеж на къщата е 200евро на квадратен метър.

Къщата може да бъде проектиране както с дървена, така и със сглобяема носеща конструкция.

 

avatar

Веселин Стаев

16 Ноем. 2017

Здравейте , Интересувам се от това какво включва груб строеж? Не съм много наясно със строителството и искам да имам представа за груб строеж до какъв етап на строителство е това. Благодаря предварително.

logo

Здравейте, грубият строеж включва: основи; тухлена зидария; покривна конструкция покрита с керемиди.avatar

Rashko Ivanov

21 Дек. 2017

Интересува ме планът на къща  Даяна, колко е реалната цена?

logo

Здравейте, за подробна информация относно обявените цени за проектиране се свръжете с нас по телефоно или посетете офиса ни в град Пловдив.

Вашият коментар

Имейл адреса не се показва в уеб сайта.

Детайли:

  • Категория Готови проекти
  • Застроена площ 142 m2
  • РЗП 142 m2
  • Етажи 1
  • Спални 3
  • Стаи 4
  • Бани/WC 2
  • Веранди 1
  • Тип покрив Скатен
  • Цена2950лв.

Сподели

Анкета

В едноетажна или двуетажна къща искате да живеете?


Последно в Блога

Камина на дърва – разкош или грижа

Плюсове и минуси на живия огън   Горяща камина, пукащи дърва, чаша вино и сняг зад прозореца – сигурни сме, че много от вас мечтаят… още